Міські зміг і шум вичавлюють з Вас останні соки? Набридла щоденна суєта і біг по колу? Все частіше хочеться кинути все і поїхати працювати єгерем в тайгу?
Не поспішайте! Приїжджайте на кілька днів до нас, в Cвятогорскій заповідник! Беріть з собою дітей, бабусь, рибок і папуги - ми будемо раді кожному гостю!
Всього 7 хвилин по головній від повороту на Святогірську лавру, і - солов'ї вранці, джерельна вода з крана, дурманний запах хвої, дзвінка тиша навколо ... У лісі ви знайде ЗВ'ЯЗОК краще всякого wi-fi (хоча і це у нас теж є :)

Опис номерів для розміщення.

На території готелю знаходиться 4 котеджі:

"Лісова дача":
2-х поверховий котедж з площею 180 м². 4 спальні, 2 вітальні кімнати, кухня-студія, дві ванних кімнати, котельня, хол - ми підготувалися до великих компаніям! Якщо у вас намічається весілля, або ви плануєте вирушити з подружками в йога зліт, або ваша невелика фірма вирішила влаштувати маленький корпоративчик, або всією великою компанією шукайте місце для святкування Нового Року - наш дерев'яний красень точно доведеться вам до душі! А якщо згадати про величезну зелену галявину з басейном на його території, витончену дерев'яну альтанку, сауну, дитячий майданчик і криту безкоштовну парковку - ви точно перетворитеся в наших постійних клієнтів :)

"Сільський будиночок":
Котедж площею 40 м² з розміщенням до 4 осіб. Номер з кухнею, ванною кімнатою і спальнею. З радістю зустріне сім'ю або компанію до 4 чоловік. Створено в стилі сільської хати і з любов'ю оброблений деревом в кожному куточку. Для затятих мерзлячка ми залишили старовинну піч, яка стала чудовою альтернативою каміну в зимовий період

"Лісовий світанок":

Котедж площею 40 м² з розміщенням до 4 осіб. Номер з кухнею, ванною кімнатою і спальнею. Пригріє до 4 дорослих або сім'ю з дорослих і двох дітей. Створено в сонячних зелено-помаранчевих тонах. Наповнений світлом, теплом і гарним настроєм :)

"Гостьовий будиночок".

Котедж площею 30 м² з розміщенням до 3 чоловік. Номер з кухнею, ванною кімнатою і спальнею. Якщо ви з захопленням читали про подорож Еллі в країні Оз по макової полю - вам у нас точно сподобається! Буяння фарб, атмосферна меблі, затишок і тиша зробить відпочинок закоханої пари ідеальним і смачним. Ну, а якщо ви - молоді батьки і не звикли залишати малюка на бабусь-дідусів, наша мобільна розкладне ліжко і третє спальне місце - вам на допомогу :)

Часто задаваемые вопросы про Сімейний готель Shalet :

  • Вигоди в номері, Баня/Сауна, Телевізор, Інтернет, Паркування, Заселення з тваринами
  • Гостьовий будиночок - від 700 грн на добу Сільський будиночок - від 700 грн на добу Лісовий світанок - від 700 грн на добу Соснова дача - від 3000 грн в добу ● додаткове місце +300 грн з людини; знижки до 35% на тривале проживання від 1 місяця

Ціни на проживання у Сімейний готель Shalet

Гостьовий будиночок - від 700 грн на добу
Сільський будиночок - від 700 грн на добу
Лісовий світанок - від 700 грн на добу
Соснова дача - від 3000 грн в добу

● додаткове місце +300 грн з людини; знижки до 35% на тривале проживання від 1 місяця

Фото Сімейний готель Shalet

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Сімейний готель Shalet:

+ Додати відгук
Юлия 26 Июля 2018

Замечательный отель) Отдыхали с 10 по 14 июля 2018 года. Комфортно, удобно, красивая природа, рядом сосновый бор, недалеко два живописных озера, пляж на Северском Донце. Есть где гулять в любую погоду в любое время года)))

Відповідь для Юлия Сімейний готель Shalet 27 Мая 2021

Благодарим за отзыв! Приезжайте еще!

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Сімейний готель Shalet:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Сімейний готель Shalet:
ул. Гутянская (бывшая Артема), 159, пгт Яровая, Лиманский район, Донецкая область, Святогірськ, Україна.
shaletdon@gmail.com
+380506406867 (viber / whatsapp / telegram), +380505334984 (viber / whatsapp / telegram) (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Сімейний готель Shalet на карте Святогірськ
Коттеджи и виллы у Святогірську , Дома у Святогірську

Ще готелі та пансіонати у Святогірську: