Гостьовий будинок White House вітає всіх бажаючих відпочити на березі Азовського моря! Ми готові запропонувати вам комфортні апартаменти для відпочинку з сім'єю або в компанії друзів. У вашому розпорядженні буде двоповерховий котедж з вікон якого відкривається вид на море.

Котедж розрахований на досить велику кількість людей - 3 кімнати, 8 - 9 спальних місць. У будинку є всі зручності і розташовується повноцінна кухня, на якій ви без проблем зможете приготувати все що завгодно. Крім цього на території обладнана мангальна зона, а нами будуть надані мангал, шампура і великий садж.

*** Ми хочемо докладніше розповісти про зручності гостьового будинку White House
Перший поверх являє собою загальний простір, де розташовується кухня з барною стійкою, санвузол, обідній стіл і зона відпочинку. Тут достатньо місця для дитячих активностей, а також можна влаштувати перегляди фільмів вечорами. Великий диван-куточок перетворюється в зручне спальне місце. Також для сну може використовуватися односпальне кушетка.

На другому поверсі знаходяться дві окремі спальні і вихід на балкон.
З однієї спальні відкривається вид на море. У ній ми розташували двоспальний диван і односпальне ліжко, там же є і ТБ зона. З досвіду багатьох років, можемо сказати, що саме тут найчастіше живуть діти до заходу сонця) так як з дорослими їм буває нудно, а на море не можна провести прям цілий день, то всі комп'ютери, приставки та цифрові носії з мультиками поступово зносяться туди).
У другій спальні розташовується два двоспальні дивани. Сама кімната затемнена, тому ідеально підійде для любителів затишку і спокою.
До речі, спека навряд чи вас потурбує - в кожній спальні, як і в загальній зоні є кондиціонери. Так що ви зможете насолодитися відпочинком в повній мірі!

Балкон White House зарекомендував себе як зона релаксу.
Там можна:
Зустріти світанок;
Випити чашечку ранкової кави;
Згорнутися калачиком і дрімати вдень;
Спостерігати захід;
Сидіти за розмовами і дивитися на зоряне небо і вогні Кирилівки.

*** Наш дворик це окремий вид мистецтва !!! Прекрасні їли і туї радують око і дарують відчуття свіжості навіть у найспекотніші дні. А вже якщо ви потрапите на цвітіння тамаріков, то наснагу ймовірно ще довго не залишить вас. Саме тут проходять усі задушевні бесіди під зоряним небом. Келишок вина, нарізка сиру і хороша компанія, що може бути краще?

*** Ми не з чуток знаємо, що під час відпочинку немає нічого кращого, ніж насолоджуватися шашликами та іншими стравами приготованими на мангалі. Наша мангальна зона призначена для спільної готування за пляшкою хмільного.

Дістатися до нас можна на особистому автотранспорті. Стоянка у дворі дозволяє поставити 3 машини.

Часто задаваемые вопросы про Гостьовий будинок White House :

  • Вигоди в номері, Телевізор, Кондиціонер, Паркування, Кухня в номері

Фото Гостьовий будинок White House

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Гостьовий будинок White House:

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Гостьовий будинок White House:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Гостьовий будинок White House:
ул. Шевченко 237, Степанівка Перша, Україна.
Salukhalina@gmail.com
+380636705555 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Гостьовий будинок White House на карте Степанівка Перша
Коттеджи и виллы у Степанівці Першої , Дома у Степанівці Першої

Ще готелі та пансіонати у Степанівці Першої: