ЛІТО 2021
Гостьовий двір на вул. Набережна 139 в с. Приморський Посад запрошує провести літній відпочинок на березі Азовського моря.
Будинок побудований з натурального дерева зсередини і зовні, знаходиться на території, що охороняється приватного кооперативу в 20-ти метрах від пляжної зони. Є однокімнатні та двокімнатні номери з виходом на простору терасу.
Однокімнатний номер розрахований на 2 людини, в якому знаходиться двоспальне ліжко 160х200 см, шафа, холодильник, полку з посудом для прийому їжі, кондиціонер, ванна кімната (душ, умивальник, санвузол), лавка в стилі лофт, стіл і стільці на терасі.
Двокімнатний номер розрахований до 4-х чоловік. У першій кімнаті знаходиться двоспальне ліжко 160х200 см, шафа, кондиціонер, ванна кімната. У другій - диван (в розкладеному вигляді 160х200 см), великий холодильник, чайник, буфет з необхідним посудом для прийому їжі, ванна кімната. Дві кімнати об'єднані великою терасою, в кожну з яких окремий вхід. На терасі знаходяться лавка в стилі лофт, стіл зі стільцями, два безкаркасних крісла для відпочинку.
Так само є тримісний номер в кам'яному будинку на другому поверсі з окремим входом з вулиці (двоспальне 160х200 см і односпальне 120х200 см ліжка, шафа, холодильник, кондиціонер, ванна кімната).
На території розташована простора кухня для самостійного приготування їжі з усім необхідним посудом, обладнана побутовою технікою (дві газові плити, духова піч, мікрохвильова піч, електрочайник, тостер, блендер-пароварка). Зона для барбекю, дитячий батут, безкоштовна автостоянка. На території кооперативу знаходиться продуктовий магазин і кафе, на території пляжу дитячий майданчик. Номери здаються від 3-х діб. Бронь номерів по передоплаті за першу добу.
Поселення в номери здійснюється з 14-00 годин, виселення до 12-00 годин.

Часто задаваемые вопросы про Гостьовий будинок :

  • Вигоди в номері, Телевізор, Кондиціонер, Дитячий майданчик, Паркування
  • Ціна: двомісний номер 750 грн/добу Тримісний номер 900 грн/добу Двокімнатний на 4 людини 1400 грн/добу

Ціни на проживання у Гостьовий будинок

Ціна: двомісний номер 750 грн/добу
Тримісний номер 900 грн/добу
Двокімнатний на 4 людини 1400 грн/добу

Фото Гостьовий будинок

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Гостьовий будинок:

+ Додати відгук
Макс 29 Августа 2018

Добрый день . Хочу написать своё впечатление. В прим посад ездим 12 лет. Прекрасный отдых для семьи. В гостевой дом приехали первый раз. Так вот . Условие прекрасные. Всё чисто всё новое. Всё супер. Очень комфортно. До море идти 30 секунд. Хозяйка вообще молодецы. Добрые и отзывчаиые. Рекаминдуе всем.

Екатерина 13 Августа 2018

Отдыхали в начале августа , Все очень понравилось . В номере все новенькое , чистенькое , кондиционер с жарой справлялся на ура) Порадовали чистые полотенца в душе ) На кухне тоже все новое , много сковородок и кастрюль. До моря 1 мин ходьбы .

Галина 25 Июня 2018

База просто супер, отдыхали в июне, все отлично. Полотенца, постели, пледы, коврики, сантехника, все новое и качественное. Уютно и чисто. Все продумано и аккуратно. Все условия для хорошего отдыха есть.Отношение к гостям очень внимательное. Самые лучшие рекомендации!

Ольга 17 Июня 2018

Всем доброго времени суток. Никогда отзывы не пишу, но тут не могу удержаться. Место просто замечательное, Всё новенькое чистота идеальная, территория огорожена, подача воды горячей и холодной круглосуточно, чудная мангальная зона, возле каждого номера терраса. Респект хозяйке к гостям прекрасное отношение не знаю как решает проблемы потому как проблем тут нет,. Всем рекомендую не пожалеете!!!!

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Гостьовий будинок:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Гостьовий будинок:
ул. Набережная 139, Приморський Посад, Україна.
tati.donchenko@gmail.com
+380688068255 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Гостьовий будинок на карте Приморський Посад
Частный сектор и мини-пансионаты у Приморському Посаді

Ще готелі та пансіонати у Приморському Посаді: