Садиба Бескид - це затишний готель, який володіє 12 номерами. Готель розташований в мальовничому гірському селищі, який знаходиться на березі річки Студеної з розвиненою туристичною інфраструктурою. У трьох і семи кілометрах розташовані гірськолижні підйомники Пилипець та Бескид з різним ступенем складності трас. Адміністрація готелю з радістю забезпечить трансфер до будь-якого гірськолижного підйомника.
До послуг гостей комфортабельні двох, трьох і чотирьох місні номери обладнані двоспальними і односпальними ліжками, необхідними меблями, ТЕЛЕВІЗОРОМ з підключенням до кабельного телебачення, ванною кімнатою і санвузлом.
На території готелю розташовано кафе, де кожен гість може спробувати місцеву гуцульську та українську кухню. Різноманітність додаткових послуг неодмінно скрасять Ваш відпочинок: сауна і настільний теніс на території готелю, походи і екскурсійні програми, катання на лижах, санках, снігоходах.

Послуги і сервіси:
Парковка
Прання одягу
Кафе, бар
Сауна
Настільний теніс
Прибирання номера та зміна білизни
Екскурсії і походи
Кінні прогулянки
Трансфер до готелю

Умови проживання:
Час заїзду 14:00.
Час виїзду 12:00.
Розміщення з домашніми тваринами не допускається.

Правила бронювання:

Бронювання здійснюється за передоплатою, у розмірі 30% від вартості проживання. Безкоштовна ануляція бронювання за 14 днів до заїзду. При пізньої скасування бронювання або не заїзді передоплата не повертається.

Найближчі витяги-у Верхньому Студеному (4 км) та Пилипці (7 км).

Як доїхати:

Громадським транспортом
Будь-яким поїздом в напрямку на Ужгород до станції Воловець, далі — автобусом (крім суботи і неділі) до Нижнього Студеного або на таксі. Є можливість замовити трансфер до готелю у відділі бронювання за телефоном: 38(050)140-03-00

Автомобілем
По трасі Київ–Львів–Чоп (М-06), у селі Нижні Ворота повернути на Воловець, їхати у напрямку на Міжгір'я. Проїхавши Пилипець повернути за вказівником на Нижній Студений (ліворуч). Їхати приблизно 5 км, будинок знаходиться з правого боку дороги.


Часто задаваемые вопросы про Готель Бескид :

  • Баня/Сауна, Телевізор, Харчування, Паркування, Екскурсії, дозвілля

Ціни на проживання у Готель Бескид

Номери:

Двомісний Стандарт

Комфортабельний номер розрахований на 2 гостей. На ваш вибір номери з двоспальним ліжком або двома односпальними. Номери обладнано необхідними меблями, шафою, ТБ, санвузлом і ванною кімнатою з банними приладдям.
16.01-27.12 200 грн.
28.12-15.01 600 грн*

Тримісний номер Економ

Тримісний комфортабельний номер зі спільною ванною кімнатою і санвузлом на поверсі. Номери оснащені трьома односпальними ліжками, необхідними меблями, шафою, ТЕЛЕВІЗОРОМ з підключенням до кабельного телебачення, банними приладдям.
16.01-27.12 200 грн.
28.12-15.01 600 грн*

Тримісний номер Стандарт

Тримісний комфортабельний номер з усіма зручностями. Номери оснащені трьома односпальними ліжками, необхідними меблями, шафою, ТЕЛЕВІЗОРОМ з підключенням до кабельного телебачення, санвузлом і ванною кімнатою з банними приладдям.
16.01-27.12 300 грн.
28.12-15.01 900 грн*

Номер Напівлюкс з двома спальнями

Номери даної категорії розраховані на 4 осіб, складаються з двох спалень. Номери оснащені двоспальним ліжком, розкладним диваном, необхідними меблями, ТЕЛЕВІЗОРОМ з підключенням до кабельного телебачення, ванною кімнатою з банними приладдям.
Період Напівлюкс з двома спальнями
З 16.01.2015 за 27.12.2015 400 грн.
З 28.12.15 за 15.01.16 1200 грн*

Номер Люкс з вітальні

Просторий і комфортабельний номер, що складається з спальні з двоспальним ліжком, вітальні з розкладним диваном. Номер оснащений м'якими меблями, шафою, ТЕЛЕВІЗОРОМ, кабельним телебаченням і ванною кімнатою з банними приладдям.
Період Люкс з вітальні
З 16.01.2015 за 27.12.2015 400 грн.
З 28.12.15 за 15.01.16 1200 грн*

Фото Готель Бескид

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Готель Бескид:

+ Додати відгук
Катерина (Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.)Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.11 Января 2016

Приехали отдыхать весной. Очень все понравилось, нам предоставили интересные экскурсии и проживание недорогое))

Игорь (Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.)Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.8 Января 2016


Щойно вернулись з відпочинку, загалом в готелі все сподобалось. Привітний персонал,в номерах чисто і також дуже смачно готують. Рекомендуєм готель для чудового відпочинку)

Настасья (Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.)Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.7 Января 2016

Супер отель по приемлемой цене. Приехали по совету друзей, но были готовы ко всему.. Каково же было наше удивление, когда мы попали на территорию отеля: Все чисто, уютно. Номера хорошие, кормят изумительно вкусно. Пилипец под боком,даже покататься умудрились, хотя не планировали) Природа чудесная))Спасибо Вам за гостеприимство, приедем еще))

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Готель Бескид:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Готель Бескид:
с. Нижний Студеный, 259, Пилипець, Україна.
info@allhotels.in.ua
+38 067 114 44 14 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Готель Бескид на карте Пилипець
Гостиницы и отели у Пилипці

Ще готелі та пансіонати у Пилипці: