Дизайнерський бутик-готель Panorama De Luxe був заснований в 2014-му році в мальовничій парковій частині прибережної зони Одеси. Готель повністю відповідає заявленим 5-ти зірок і завдяки широкому спектру послуг створює можливості для сімейного відпочинку, бізнес-туризму, релаксації і оздоровлення класу люкс.

Головною перевагою, з-за якого варто поселитися саме в Panorama De Luxe, вважається панорамний вид на море. Всі, хто бували тут, знають, яке задоволення зустрічати світанки і весь день милуватися стихією номерів, велика частина з яких виходить до моря, а також з тераси біля басейну і майданчика на даху.

Panorama De Luxe не дарма позиціонується як дизайнерський готель: у кожному з 30-х номерів, так само як і в загальних приміщеннях, притаманні виразна естетика і досконала функціональність — данина сучасним стандартами і новітніми технологіями. У них є все необхідне: простора ванна кімната, плазмовий телевізор, система клімат-контролю, робоча зона і інші приємні дрібниці.

Ресторан Panorama De Luxe, в якому щоранку подають сніданок для гостей працює цілодобово. Напрям — європейська, зокрема середземноморська кухня, також є типово одеське меню. Будь страв вам принесуть у номері — Panorama De Luxe пропонує room service в найкращому прояві. Також вам буде приємно повечеряти на терасі або випити коктейль у барі на даху.

У розпорядженні гостей два басейни — великий відкритий на терасі з видом на море і маленький закритий в оздоровчому комплексі разом з хамамом, фінської парної та невеликий фітнес-кімнатою.

Для гостей з діловими цілями Panorama De Luxe пропонує послуги двох конференц-залів — великого і малого, зручних як для бізнес-івентів, так і для бенкетів. В цілому ж, в конференц-залах, так само як і в ресторані, на терасі і майданчику на даху ми з великою турботою про клієнтів проводимо весілля, дні народження та інші масштабні свята.

На замітку еко-свідомих гостям у нас є заправка для електрокарів. І парковка.

Ми раді вітати Вас в Одесі з перших кроків! Наш водій зустріне Вас в аеропорту чи на вокзалі і з комфортом доставить Вас в готель.

Познайомитися з містом і його околицями на оглядовій екскурсії, відвідати достопримечательностив супроводі професійного гіда, випробувати гастрономічні задоволення в кращих ресторанах міста, замовити квитки в театр - це лише неповний перелік послуг, пропонованих нашим гостям.
Для того, щоб Ви не відчували транспортних проблем, ми готові запропонувати послуги замовлення таксі та оренди автомобіля з водієм, замовлення і доставки квитків на всі види транспорту.

Часто задаваемые вопросы про Panorama De Luxe :

  • Басейн, Вигоди в номері, Баня/Сауна, Телевізор, Інтернет, Кондиціонер, Харчування, Паркування, Екскурсії, дозвілля, Трансфер, Конференц зал
  • від 5400 грн. за номер

Ціни на проживання у Panorama De Luxe

від 5400 грн. за номер

Фото Panorama De Luxe

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Panorama De Luxe:

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Panorama De Luxe:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Panorama De Luxe:
пер. Мукачевский, 6/8, Одеса, Україна.
reception@panoramadeluxe.com
+380995555588 , +38 (048) 70570 55 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Panorama De Luxe на карте Одеса
Гостиницы и отели в Одесі

Ще готелі та пансіонати в Одесі: