Готель «Apollo» розташований в історичному центрі Одеси, всього в 5-10 хвилинах ходьби від головної пішохідної вулиці Дерибасівській, а також інших місцевих визначних памяток і культурних цінностей міста. Зовсім близько до готелю знаходиться парк Шевченка, де можна цікаво відпочити на атракціонах в Луна-парку, відвідати дельфінарій і спуститися на один з кращих пляжів Одеси - Ланжерон.

Номерний фонд налічує 9 сучасних і комфортних номерів різних категорій: «Стандарт» двомісний «Економ-клас», «Сімейний» номер, «Напівлюкс», «Люкс», оформлених у стильних чорно-білих тонах. У кожному номері є кондиціонер, безкоштовний Wi-Fi і сучасний телевізор, шафа і тумби для зберігання речей, до кожного номеру додається ванна кімната з феном, безкоштовними туалетно-косметичними засобами, халатами і тапочками.

Готель «Apollo» надає такі безкоштовні послуги: щоденне прибирання, мікрохвильова піч та холодильник в загальній зоні, пральня, камера зберігання багажу, допомога в турі / продажу квитків, безкоштовний англійський сніданок, безкоштовний Wi-Fi і безкоштовна парковка
За додаткову плату гостям готелю «Apollo» надається: трансфер з ж/д вокзалу до готелю, бар/лобі, няня або догляд за дітьми, заходи для дітей.

Часто задаваемые вопросы про Міні готель Apollo :

  • Вигоди в номері, Телевізор, Інтернет, Кондиціонер, Харчування, Паркування, Трансфер
  • Стандартний двомісний номер від 850 грн/добу. Покращений двомісний номер від 950 грн/добу. Напівлюкс від 1250 грн/добу. Люкс від 1250 грн/добу. Сімейний номер ( 2 спальні) від 1550 грн/добу.

Ціни на проживання у Міні готель Apollo

Стандартний двомісний номер від 850 грн/добу.
Покращений двомісний номер від 950 грн/добу.
Напівлюкс від 1250 грн/добу.
Люкс від 1250 грн/добу.
Сімейний номер ( 2 спальні) від 1550 грн/добу.

Фото Міні готель Apollo

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Міні готель Apollo:

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Міні готель Apollo:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Міні готель Apollo:
ул. Канатная,19/21, Центр, Одеса, Україна.
booking@apollo-odessa.com
+380949458209 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Міні готель Apollo на карте Одеса
Гостиницы и отели в Одесі

Ще готелі та пансіонати в Одесі: