Пропонуємо Вашій увазі новий готель «Light House» (Маяк). Готель розташований на вїзді в Одесу з боку міжнародної траси "Київ-Одеса" на території торгово-розважального центру "Віртус". Також поруч з готелем знаходиться зупинка міського громадського транспорту: тролейбусів і маршрутних таксі, на яких Ви можете доїхати до центрального автовокзалу (5-7 хвилин), в центр міста(15-20 хвилин), або до Ж/Д вокзалу (25-30 хвилин).
ДО Ваших послуг невеликий затишний готель з видом на парк, цілодобовою охороною безкоштовною стоянкою для Вашого автомобіля, ресторан української кухні "Витребеньки", більярдна "Російська піраміда", кафе-бар, банний комплекс, супермаркет "Віртус", дитяча ігрова та спортивні майданчики. Якщо ж Ви хочете відпочити і поїсти не виходячи з номера, наші офіціанти доставлять Вам номер будь-які страви української та європейської кухні, а також будь-які напої. Якщо Ви хочете відпочити самі або з друзями - до Ваших послуг банний комплекс: кілька саун, хамам, римська парна, басейн, гідромасажна ванна, куди можна спуститися прямо з готелю. А наша більярдна порадує Вас затишним інтерєром і якісним обладнанням.
Світлі затишні номери обладнані всім необхідним для Вашого повноцінного відпочинку: німецьке килимове покриття, сучасна європейська меблі, рідкокристалічні панелі, кондиціонер, сейф, мінібар, wi-fi, санвузол обладнаний сантехнікою та аксесуарами провідних європейських виробників. Холодна і гаряча вода цілодобово, халати, тапочки, фен, а також набір засобів особистої гігієни. Білосніжні рушники, які, до речі, змінюються щодня і постільна білизну з мякими подушками і ковдрами так і манять відпочити! Бажаємо Вам приємного відпочинку!

Часто задаваемые вопросы про Готель Light House (Маяк) :

  • Басейн, Вигоди в номері, Баня/Сауна, Телевізор, Інтернет, Кондиціонер, Дитячий майданчик, Харчування, Паркування
  • від 600 грн. за номер

Ціни на проживання у Готель Light House (Маяк)

від 600 грн. за номер

Фото Готель Light House (Маяк)

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Готель Light House (Маяк):

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Готель Light House (Маяк):
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Готель Light House (Маяк):
улица Михаила Грушевского, 52А, Одеса, Україна.
info@hotellighthouse.com.ua
+38 (048) 73737 32 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Готель Light House (Маяк) на карте Одеса
Гостиницы и отели в Одесі

Ще готелі та пансіонати в Одесі: