Таурус – новий готельний комплекс у Львові, відкритий у 2014 р. Сучасний, стильний, гостинний, затишний, – напевно, один з найкращих готелів міста. Розташований в тихому районі, поруч з історичним центром Львова, на відстані лише 1,7 км від центрального залізничного вокзалу та 1,2 км від перлини архітектурної спадщини Львова 19-го століття – Національного театру опери та балету.

Просторі, відмінно упорядковані номери з видом на історичну частину міста, теплі тони і натуральна фактура дерева в обробці інтерєру, зручна ванна кімната дозволять Вам відчувати себе, як вдома. Обладнання:
ванна кімната з феном
письмовий стіл, шафа для одягу,
журнальний столик, мяке крісло,
міні-бар,
індивідуальний сейф,
телевізор (цифрове телебачення),
телефон,
тапочки.

Після тривалих прогулянок по древньому Львову розслабитися допоможе басейн, джакузі, масаж, гідромасажні ванни, а також римська та фінська сауни у SPA-центрі готелю Таурус. Романтичний вечір запрошуємо провести у фешенебельному ресторані Таурус, кафе, літньому дворику або лаунж-барі з дивовижним панорамним видом на парк Високий замок і головний греко-католицький собор України – Собор Святого Юра.

ДО послуг гостей сніданок "шведський стіл", мінеральна вода в номері включено у вартість проживання, безкоштовний паркінг під охороною, індивідуальний сейф у номері, сучасний фітнес-зал. За додаткову плату гості можуть скористатися більярдом, розташованим на території готелю. Багатомовний персонал допоможе вирішити будь-які питання, повязані з трансфером, замовлення екскурсій, послуг бізнес-центру (ксерокс, роздрук, факс).

Готель Таурус чи не самий зручний комплекс у Львові для проведення ділових зустрічей, тренінгів, конференцій. 93 номери дозволяють одночасно проживати 180 гостям, а 3-й конференц-зали, оснащені новітнім мультимедійним обладнанням, дозволять проводити паралельні зустрічі для 190 учасників.

Часто задаваемые вопросы про Готель Таурус :

  • Басейн, Вигоди в номері, Баня/Сауна, Телевізор, Інтернет, Кондиціонер, Харчування, Паркування, Екскурсії, дозвілля, Трансфер, Конференц зал
  • від 1350 грн. за номер

Ціни на проживання у Готель Таурус

від 1350 грн. за номер

Фото Готель Таурус

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Готель Таурус:

+ Додати відгук
Світлана 5 Сентября 2021

Була в СПА,всім рекомендую,привітний персонал,суперові масажисти

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Готель Таурус:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Готель Таурус:
пл.Кн.Святослава, 5, Львів, Україна.
reservation@hotel-taurus.com
+ 38(0322)55445 1, +380673607799 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Готель Таурус на карте Львів
Гостиницы и отели у Львові

Ще готелі та пансіонати у Львові: