Пропонуємо незабутній відпочинок на мальовничому озері Луки у Волинській обл., Ратнівський р-н, с. Самари. Відстань від будинку до озера 50 м. Озерна вода дуже чиста, прозора і мяка (можна використовувати для приготування їжі). Піщане дно, гарний піщаний пляж. Берег дрібний і зручний для відпочинку з дітьми (у гарячі дні вода швидко прогрівається). З іншого боку озера берег крутий з швидким набором глибини. Чудова поліська природа з хвойними лісами, багатими на гриби і ягоди. Надаємо човен для риболовлі і прогулянки по озеру. Озеро є справжньою рибної банкою, в ньому живе близько 15 видів риби. Глибина озера 40 м.
На озері плавають лебеді. По території бігають білки, будуть раді вашим горішкам :)

Будиночок повністю деревяний, екологічно чистий з присутніх ароматом дерева. В будинку 2 кімніти (можна знімати одну), розрахований на 8-9 чоловік кухня з усім необхідним для приготування їжі (чайник, газова плита, холодильник, посуд). На території завжди чисто, тихо і акуратно.
Ви можете скористатися мангалами, літніми альтанками, столиками та пісочницями. Великий та затишний двір, повністю обгороджений, місця для стоянки автомобілів. Неподалік розміщені два магазини де можна взяти все необхідне і пекарня зі свіжим хлібом і булочками. За бажанням можна брати домашні продукти (мясо, шашлик, яйця, молоко, сметана, сири, фрукти і овочі).

Дзвоніть, з радістю відповімо на всі питання :)

Часто задаваемые вопросы про Будинок відпочинку на озері Луки :

  • Дитячий майданчик

Фото Будинок відпочинку на озері Луки

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Будинок відпочинку на озері Луки:

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Будинок відпочинку на озері Луки:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Будинок відпочинку на озері Луки:
с. Самари, Луцьк, Україна.
baranchuk.b@gmail.com
+380984048519 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Будинок відпочинку на озері Луки на карте Луцьк
Частный сектор и мини-пансионаты у Луцьку

Ще готелі та пансіонати у Луцьку: