Ми знаходимося в самому центрі торгово-розважального курорту Коблево. До моря і розважальних закладів всього 5 хвилин пішки. В "Вікторії" доступна ціна на проживання, в кожному номері є свій санвузол (душ, туалет, умивальник), холодильник, необхідні меблі і комфортні ліжка.
Пропонуємо 2-х, 3-х, 4-х і 5-ти місне розміщення.

Номер категорії "Економ двомісний" - 22 м2. У ньому є два односпальні або одне двоспальне ліжка, шафа, стіл, тумбочки, холодильник. Також в є санвузол, з гарячою і холодною водою. Вартість проживання від 400 грн за ніч.

Номер категорії "Стандарт двомісний" - 22 м2, в ньому є два односпальні або одне двоспальне ліжка, шафа, стіл, тумбочки, холодильник, кондиціонер. Також є санвузол з гарячою і холодною водою. Вартість проживання від 600 грн за ніч.

Номер категорії "Стандарт тримісний" - 30 м2, великий однокімнатний номер, розрахований на сім'ю з 2-3-х человек.В номері є двоспальне ліжко, невеликий диван або крісло-ліжко, шафа, стіл, тумбочки, холодильник, телевізор і кондиціонер. Також в номері санвузол з гарячою і холодною водою. Шафа або гардероб з вешалкой.Бесплатние туалетно-косметичні приналежності.
Вартість проживання від 900 грн за ніч.

Номер категорії "Сімейний чотиримісний" - 50 м2, він двокімнатний, є необхідні меблі, санвузол з гарячою водою, холодильник, балкон, кондиціонер, телевізор, санузел.В номерах на західну сторону, також є розкладне кресло.Шкаф або гардероб з вешалкой.Бесплатние туалетно-косметичні приналежності. Вартість проживання від 1200 грн за ніч.

Номер категорії "Люкс" - 70 м2, він двокімнатний, є необхідні меблі, санвузол з гарячою водою, холодильник, балкон, кондиціонер, телевізор, міні-кухня (мийка, мікрохвильовка, чайник) і 1 санвузол. Шафа або гардероб з вешалкой.Бесплатние туалетно-косметичні приналежності. Звукоізоляція. Вартість проживання от 2000 грн за ніч.

На території готелю є дитячий майданчик і безкоштовна парковка. Поряд з готелем є дельфінарій, лунапарк, багато кафе, ресторанів, магазинів, барів і нічних клубів.

Часто задаваемые вопросы про Готель Вікторія :

  • Вигоди в номері, Телевізор, Кондиціонер, Дитячий майданчик, Паркування, Кухня в номері
  • Номер категорії "Економ двомісний" - від 400 грн за ніч. Номер категорії "Стандарт двомісний" - від 600 грн за ніч. Номер категорії "Стандарт тримісний" - від 900 грн за ніч. Номер категорії "Сімейний чотиримісний" - від 1200 грн за ніч. Номер категорії "Люкс" - від 2000 грн за ніч.

Ціни на проживання у Готель Вікторія

Номер категорії "Економ двомісний" - від 400 грн за ніч.
Номер категорії "Стандарт двомісний" - від 600 грн за ніч.
Номер категорії "Стандарт тримісний" - від 900 грн за ніч.
Номер категорії "Сімейний чотиримісний" - від 1200 грн за ніч.
Номер категорії "Люкс" - від 2000 грн за ніч.

Фото Готель Вікторія

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Готель Вікторія:

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Готель Вікторія:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Готель Вікторія:
ул. Кишинёвская, 1, Коблево, Україна.
victoriakoblevo2021@gmail.com
+380678803282 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Готель Вікторія на карте Коблево
Гостиницы и отели у Коблево

Ще готелі та пансіонати у Коблево: