Гостинний двір знаходиться в п'яти хвилинах від центрального пляжу та пропонує три номерних фонду:економ 2х-3х-4х місні,покращений стандарт 2х-3х-4х місні,люкс 2х-3х місцеві.
Економ з хорошими ліжками,холодильник,стіл,тумбочка,вішалка,дзеркало,вентилятор,є кондиціонер і супутникове ТБ,гарячі душі з прісною водою від бойлера і змивні унітази в поруч стоїть блоці.
Покращений стандарт знаходиться на 2м і 3м поверсі, в номерах ліжка з ортопедичними матрацами,кондиціонер,супутникове ТБ,електро-чайник,холодильник,стіл,комод,туалетка,посуд,балкончик,гарячий душ та умивальник відразу біля вашого номера.
Люкс номерах нові меблі,кондиціонер,супутникове ТБ,холодильник,електро чайник,набір посуду,санвузол і душова з цілодобовою гарячою водою.
Для відпочиваючих передбачена вбудована кухня з плитами і мікрохвильовою піччю і всім необхідним посудом і їдальня з телевізором,є привізна домашня кухня.Двір застелена плиткою.багато зелені і квітів,є місце для відпочинку,для діток обладнаний майданчик і спорт-куточок,є мангал з шампурами і барбекю.
Гостинний двір розташований в самому центрі селища з розвиненою інфраструктурою,поруч аптека,банкомати,нова пошта,магазини,міні-маркети,торгові точки,ринок.Для приємного проведення часу є акваріум,луна-парк,дитячі атракціони,аква-парк,дельфінарій,кафе,нічні клуби.
Адміністрація гостинного двору надає послуги трансферу після домовленості,прання білизни,прибирання номерів,прокат велосипедів.
Виселення до 11.00,заселення в 13.00.Заселення раніше 11.00 і виселення після 12.00 за погодженням з адміністрацією.Розміщення з тваринами за домовленістю.Будемо раді бачити вас у нас на відпочинок!З ув.адміністрація.

Часто задаваемые вопросы про Гостинний двір "Лови момент" :

  • Вигоди в номері, Телевізор, Кондиціонер, Харчування, Заселення з тваринами, Трансфер
  • від 70грн.

Ціни на проживання у Гостинний двір "Лови момент"

від 70грн.

Фото Гостинний двір "Лови момент"

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. Подписчиков: 1

Відгуки про Гостинний двір "Лови момент":

+ Додати відгук
Петр 26 Мая 2021

Напишіть будь-ласка ціну на вересень?

Елена 7 Августа 2016

Ув.отдыхающие,все вопросы по отдыху уточняйте по телефону указанному на странице....с ув.администрация.

Надежда 6 Августа 2016

Добрый вечер!Сколько стоит стандарт для двоих (за человека)?И если номер с 15 по 21 августа?Далеко находитесь от моря и центра Кирилловки?Спасибо с уважением

Мила 14 Июля 2016

Добрый день! Номер 2-местный с балкончиком сколько на август?

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Гостинний двір "Лови момент":
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Гостинний двір "Лови момент":
Кирилівка, Україна
leto111r@mail.ru
+380972743404 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Гостинний двір "Лови момент" на карте Кирилівка
Частный сектор и мини-пансионаты у Кирилівці

Ще готелі та пансіонати у Кирилівці: