Сучасний комфортабельний садиба "Арамат" складається з двох кам'яних 2-х поверхових котеджів нової споруди і доглянутою території. До ваших послуг номери різної комфортабельності (від "економ" до класу "люкс"). Кожен номер "люкс" має індивідуальний дизайн і планування, окремий вхід з терасою для відпочинку. Номери оздоблені натуральними матеріалами (дерево, камінь) і обладнані всім необхідним для того що б забезпечити вам повноцінний відпочинок. Холодна і гаряча вода цілодобово, Wi-Fi.
Користування кухнею надається за попередньою броні (за додаткову плату).

Садиба надає трансфер (за додаткову плату).

У вартість входить користування мангалом і паркуванням.
Можливе розміщення з домашніми тваринами за окрему плату, за попередньою домовленістю. У разі не попередження прийняти не зможемо.

У разі форс-мажорних обставин з Вашого боку садиба «Арамат» не зможе компенсувати оплату за проживання.
Виїзд - о 12:00. Заїзд - о 14:00.

Часто задаваемые вопросы про АрамаТ :

  • Інтернет, Паркування, Заселення з тваринами, Трансфер

Фото АрамаТ

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про АрамаТ:

+ Додати відгук
Тамара 23 Июня 2021

Відпочивали на базі віпочинку АрамаТ в вересні 2020 року. Дуже сподобалось все. Номери можна підібрати по вашому гаманцю. В кімнатах є все все необхідне для комфортного житла: кондеціонер, гаряча-холодна вода, обіди по замовленню і по вашому гаманцю. До відкритого моря іти 15-25 хвилин, насолоджуючись дикою природою.
Хазяйка Тамара дуже привітна і лагідна жінка. Всі забаганки відпочивальників по можливості виконує. На кухні є весь необхідний посуд.
Дуже рекомендую. Не пошкодуєте.
А ми знову ідемо до Тамари в гості 25 черня 2021 року.

Анастасия 23 Августа 2019

Бронировали заранее, приехали семьей на 3 дня. Усадьба хорошая, понравилось. Красиво как снаружи так и внутри. Видно что ухаживают. Номера хорошие, уютные, чистые, кровати удобные, есть общая кухня, где можно приготовить что - то самому, на кухне есть все, что необходимо для приготовления. Очень жаль что многие приезжающие люди ведут себя как свиньи на кухне. Например, не вытрут после себя плиту и вообще оставят кучу грязной посуды, наверное действуют по принципу "Я заплатил - пусть за мной и убирают". Из - за этого очень жаль имущество усадьбы. У Вас замечательно! Процветания!

Андрей 29 Июня 2019

Хотели отдохнуть с 17.06.2019. Сделали предоплату за месяц до заезда 500 грн.( "добрая " хозяйка просила 1500 грн!!!!). Обстоятельства изменились, о чем оповестили Тамару за 8 дней до нашего заезда, отказались приехать, но свои деньги назад так и не получили!!!! Телефонные переговоры бесполезны! Вот так верить людям!!! Минус стабильные клиенты!!! НЕ СОВЕТУЮ, КИДАЮТ!!!!

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка АрамаТ:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон АрамаТ:
с. Покровка, ул. Ковалевская 55, Кінбурнська коса, Україна.
marinakirtok172@gmail.com
+380972535706 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
АрамаТ на карте Кінбурнська коса
Частный сектор и мини-пансионаты на Кінбурнській косі

Ще готелі та пансіонати на Кінбурнській косі: