DREAM House hostel входить в десятку кращих великих хостелів світу за рейтингом HostelWorld в 2014 році! Це найбільший і сучасний хостел у Києві. Ми можемо розмістити понад 100 гостей у 28 номерах різних категорій.

Місцезнаходження Дрім Хаус також наша гордість, адже хостел розташований в центрі Києва, на одній з самих легендарних вулиць - Андріївському узвозі. До речі, ми - єдиний хостел в Києві зі своїм баром Druzi cafe-bar!

У Дрім хаус хостелі Вас чекає дружня атмосфера, комфортні номери, оснащені ліжками з натурального дерева, шафками на замках. Крім цього, кімнати мають безкоштовний Wi-Fi, цілодобову подачу гарячої води, опалення, кондиціонер та якісна постільна білизна. В хостелі є пральна і гостьова кухня. А також парковка.

Якщо Ви хочете відвідати багато визначних памяток, але боїтеся не встигнути, ми з радістю запропонуємо Вам велосипед напрокат.

Наші ціни на хостел в Київ р. вас приємно здивують! В залежності від бюджету, ви можете вибрати розміщення у восьми-, шести, чотирьох - і двомісних номерах. Рекомендується заздалегідь бронювати місця в нашому хостелі. Ми раді зустрічати гостей в будь-який час доби! Наш персонал надасть вам теплий прийом, організовує трансфер і розповість про всіх цікавих міських заходах, які неодмінно варто відвідати.

Часто задаваемые вопросы про Dream House Хостел :

  • Телевізор, Інтернет, Кондиціонер, Харчування, Паркування, Трансфер
  • від 290 грн. з чол.

Ціни на проживання у Dream House Хостел

від 290 грн. з чол.

Фото Dream House Хостел

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Dream House Хостел:

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Dream House Хостел:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Dream House Хостел:
Андреевский спуск, 2Д, Київ, Україна.
kyiv@dream-hostels.com
+38(044) 580216 9, +380964478340 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Dream House Хостел на карте Київ
Хостелы в Києві

Ще готелі та пансіонати в Києві: