Вдало розташувавши наш готель, що ми створили всі умови для комфортного проживання. В нашому готелі всього 5 номерів, в які ми максимально вклали наші зусилля і тепло по створенню затишної домашньої обстановки. А для тих, хто любить самостійно готувати їжу, ми обладнали простору кухню. Крім того, наш готель радий запропонувати просторий світлий зал, в якому можна провести будь-яке свято, а також бізнес зустріч чи конференцію.

Наші гості оцінять розташування, так як легко добиратися в будь яку точку Києва – для Вас зручна транспортна розвязка. У безпосередній близькості виставковий комплекс «Київекспоплаза», метро Нивки, а також продуктові магазини і ресторани. Гостям, які подорожують на автомобілі, ми надаємо безкоштовну парковку.

Для зручності гостей ми розмістили в нашому готелі туристичну Компанію, в якій Ви можете придбати квитки на будь-який вид транспорту, а також організує Вам екскурсію по місту, квитки в театр або інший захід.

Класичний інтерєр номерів поєднує в собі гармонію та домашній затишок. Номери укомплектовані великими двоспальними ліжками з ортопедичним матрацом, що забезпечить Вам глибокий і здоровий сон. Є також зручна робоча зона з письмовим столом, швидкісним інтернетом Wi-Fi. Для створення затишку в номері, передбачена система індивідуального кондиціонування, плоский LЕD телевізор і ванна кімната з повноцінною ванною, феном, а також туалетно-косметичними засобами.

Для зручності Наших гостей доступна послуга трансфер.

Часто задаваемые вопросы про Вілла Престиж :

  • Вигоди в номері, Телевізор, Інтернет, Кондиціонер, Паркування, Екскурсії, дозвілля, Трансфер, Конференц зал
  • від 650 грн. за номер

Ціни на проживання у Вілла Престиж

від 650 грн. за номер

Фото Вілла Престиж

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Вілла Престиж:

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Вілла Престиж:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Вілла Престиж:
ул. Стеценко, 33, Київ, Україна.
book@prestige-villa.com.ua
+380662900922 , +380962639517 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Вілла Престиж на карте Київ
Коттеджи и виллы в Києві

Ще готелі та пансіонати в Києві: