Дванадцять комфортабельних номерів відпочинку, затишна сауна для компанії до шести осіб, простора сауна з басейном і джакузі де зручно розмістяться від дванадцяти до пятнадцяти осіб, затишні альтанки біля води, створюють романтичну атмосферу - все це чекає Вас в центрі відпочинку "Прибій".

Прибій» - це не просто готель, це невеликий центр відпочинку на воді, де кожного гостя чекають як мяке ліжко, так і пасивні або активні розваги – сауна, джакузі, прокат гідроцикла та інше.

У номерах є телевізор, кондиціонер, санвузол, приміщення парилки, басейн і джакузі, теплі підлоги, автономне опалення, фен. WI-FI безкоштовний.

Часто задаваемые вопросы про Центр відпочинку Прибій :

  • Басейн, Вигоди в номері, Баня/Сауна, Телевізор, Інтернет, Кондиціонер, Харчування, Прокат спорт. спорядження, Екскурсії, дозвілля
  • Можна знімати і погодинно та подобово. Вартість: від 180 грн./година, від 1100 грн./ добу. Мінімальний час замовлення 2 години. Тариф "день" діє з 11-00 до 20-00 вечора, тариф "ніч" діє з 21-00 до 10-00 ранку, тариф "доба" - з моменту заїзду.

Ціни на проживання у Центр відпочинку Прибій

Можна знімати і погодинно та подобово. Вартість: від 180 грн./година, від 1100 грн./ добу. Мінімальний час замовлення 2 години. Тариф "день" діє з 11-00 до 20-00 вечора, тариф "ніч" діє з 21-00 до 10-00 ранку, тариф "доба" - з моменту заїзду.

Фото Центр відпочинку Прибій

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Центр відпочинку Прибій:

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Центр відпочинку Прибій:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Центр відпочинку Прибій:
ул. Заводская наб., 2, Дніпро, Україна.
priboi.in.ua@bigmir.net
+380674891444 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Центр відпочинку Прибій на карте Дніпро
Гостиницы и отели у Дніпрі

Ще готелі та пансіонати у Дніпрі: