Villa Livorno - новий готель в Буковелі, який відкрив свої двері в січні 2020 року, запрошує шановних гостей на відпочинок в Карпати-Буковель!

Ми знаходимося всього 1.7 км від 1R Bukovel, с. Поляниця, присілок Стаїще, 489
"Тут живе справжня золота рибка, яка виконує бажання в номері класу люкс, золота рибка живе разом з гостями ....
У вартість проживання включений сніданок. Категорії номерів: Стандарт з двоспальним ліжком та / або з окремими ліжками Сімейний двокімнатний люкс (вітальня і спальня)

На території готелю працює ресторан: українська, європейська кухня. Також, для гурманів середземноморської кухні в ресторані готелю Villa Livorno гостям подадуть італійське меню в стилі "Устриці & Просеко"

Безкоштовні послуги: Wi-Fi, парковка, дитяча ігрова кімната з телевізором, кімната для зберігання лижного спорядження skiroom. Поруч знаходиться прокат лиж. Є можливість трансферу з / до аеропорту

З усіх номерів готелю відкривається чудова панорама на Карпати, а з деяких номерів на незабутній туристичний комплекс Буковель!

Часто задаваемые вопросы про Villa Livorno в Буковелі :

  • Інтернет, Дитячий майданчик, Харчування, Паркування, Трансфер
  • Ціна від 1295 грн / номер

Ціни на проживання у Villa Livorno в Буковелі

Ціна від 1295 грн / номер

Фото Villa Livorno в Буковелі

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Villa Livorno в Буковелі:

+ Додати відгук
Марина 14 Августа 2020

Отель действительно новый, но зайдя в номера ощутили явный запах канализационных отходов, на просьбу поменять номера ответом было - «свободных гомеров нет».
Кухня - оставляет желать лучшего - заказывали телячий стейк- резиновый... официанты при расчете сдачу не приносят. Сервис уборки номера - тоже странный , на ресепшене пообещали что кто-то подойдет в течении 15 минут, спустя 45 мин отправились га поиски уборщицы самостоятельно.
Адмиристратор Иван самодур руководствующийся списком нелепых правил гласящих , что со своими едой и напитками клиенты не имеют права находиться га территории отеля ( даже в случае детского питания и смесей), при том что детское меню отсутствует. Решили покинуть этот чудный отель раньше и попрлсили вернуть деньги. За вычитом уже прожитых дней, тот же администратор Иван сначала пообещал это сделать, а затем передумал, в следствии чего еще вызвал охрану... отдых испорчен некомпетентностью персонала... рейтинг отеля явно завышен... ваше право ехать туда или нет, но нам не повезло...

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Villa Livorno в Буковелі:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Villa Livorno в Буковелі:
Поляница (Буковель), урочище Стаище, 489, Буковель, Україна.
villalivorno2020@gmail.com
+380974892020 viber, +380504892020 whatsapp (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Villa Livorno в Буковелі на карте Буковель
Гостиницы и отели у Буковелі

Ще готелі та пансіонати у Буковелі: