Пансіонат «Арабатська будинок» знаходиться на узбережжі Азовського моря в селищі Щасливцево. Відпочинок у нас прекрасно підійде для тих, хто хоче провести час з рідними або друзями в двох кроках від моря. Пансіонат повністю підходить для спільного проживання з маленькими дітьми. Триповерхові корпуси потопають у парковій зелені хвойних і листяних дерев, чагарників, розаріїв і зелених газонів.

Пансіонат знаходиться на першій береговій лінії. У 10 хвилин пішки від нас знаходиться геотермальний радоновий джерело (гаряче джерело). Сюди приїжджає величезна кількість людей влітку в купальний сезон, щоб поправити своє здоров'я. У 15 хвилинах розташовані лікувальні солоні озера і бруду, які за своїми лікувальними властивостями не поступаються грязям Мертвого моря.

Розміщення: гостям комплексу пропонуються просторі 3-х і 4-х місні номери з вигодами. У кожному номері телевізор, WI-FI, кондиціонер, холодильник, двоспальні або роздільні ліжка, просторий балкон, тумбочки, постільна білизна, столик, електричний чайник і посуд. Індивідуальні санвузли обладнані умивальниками, унітазами та душовими, холодна і гаряча вода подається цілодобово. З лоджій відкривається вид на море або зелену територію, на вікнах встановлені москітні сітки.

Харчування: на території є 2 столових, де дивовижно готують кухарі. Одна з їдалень розташована в зеленій зоні. Кожен день різне меню, рибні та м'ясні страви, гарячі і десерти, магазини з продуктами, напоями, алкоголем, кавою і інше, бар з морозивом.

Є торговий кіоск, де ви зможете купити все найнеобхідніше. Для любителів їжі на вогнищі, у нас облаштована мангальна зона для приготування, де ви можете скористатися мангалами, барбекю, дискової сковородою і тандир.

Послуги та інфраструктура: спортивні та дитячі майданчики, автомобільна парковка для машин (платна). Є кінотеатр і медпункт, можна замовити послуги масажиста. Так само відкрито новий салон краси, де ви можете скористатися будь-якою послугою. На території чисто і дуже зелено, є лавочки в тіні, ставок. У 100 метрах від корпусу розташований власний обладнаний пляж навісами, роздягальнями, душовими, питною водою і рятувальною станцією. На пляжі є волейбольний майданчик і кафе. Пляж чистий, просторий і не багатолюдний.

Розваги: ​​з розваг тут ми не поступаємося жодному курорту, ми можемо запропонувати вам для дітей Дельфінарій і Аквапарк в 15 хв їзди, так само в 5 хв їзди знаходиться зоопарк «Сафарі парк», з різними видами тварин, екскурсії на рожеві озера.

Для дорослих завжди відкритий клуб «Papademore», так само можна розважитися на бананах і водних атракціонах, оздоровиться в гейзерах і на солоних озерах, навчитися серфінгу і віндсерфінгу, для дітей вітається. Є можливість покатушек на квадроциклах і велосипедах.

Як дістатися до пансіонату «Арабатську будинок»: від Генічеська на маршрутному таксі, потім від центру Щасливцеве громадським транспортом до нашої бази відпочинку (Територія турбази «Золоті піски»). Адміністрація бази надає транспорт в будь-яку точку, в тому числі до солоних озер, парків, атракціонів та інших об'єктів інфраструктури селища.

Часто задаваемые вопросы про Арабатська будинок :

  • Вигоди в номері, Телевізор, Кондиціонер, Дитячий майданчик, Харчування, Паркування, Перша лінія
  • Травень - 15 червня 3 - місний номер - 600 грн/добу 4 - місний номер - 800 грн./добу 15 червня - 31 серпня 3 - місний номер - 1000 грн/добу 4 - місний номер - 1200 грн/добу Вересень - Жовтень 3 - місний номер - 600 грн/добу 4 - місний номер - 800 грн./добу Харчування окремо в їдальні, домашня і смачна їжа.

Ціни на проживання у Арабатська будинок

Травень - 15 червня
3 - місний номер - 600 грн/добу
4 - місний номер - 800 грн./добу

15 червня - 31 серпня
3 - місний номер - 1000 грн/добу
4 - місний номер - 1200 грн/добу

Вересень - Жовтень
3 - місний номер - 600 грн/добу
4 - місний номер - 800 грн./добу

Харчування окремо в їдальні, домашня і смачна їжа.

Фото Арабатська будинок

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Арабатська будинок:

+ Додати відгук
НАТАЛЬЯ 27 Июня 2019

ОТДЫХАЛИ В АРАБАТСКОМ ДОМЕ В ИЮНЕ 2019. ВСЕ ОЧЕНЬ ПОНРАВИЛОСЬ.
ЧИСТО, ТИХО, УЮТНО. ТЕНИСТАЯ ТЕРРИТОРИЯ, ПРОСТОРНЫЙ ОТЛИЧНЫЙ ПЛЯЖ. ПРИЯТНЫЙ ПЕРСОНАЛ.

ИЗ ПОЖЕЛАНИЙ ВЛАДЕЛЬЦАМ АРАБАТСКОГО ДОМА:
- ДОБАВИТЬ ПОЛОЧКИ В НОМЕРАХ, КАК АЛЬТЕРНАТИВА ШКАФЧИКАМ )))))
- БЫЛО БЫ ОЧЕНЬ ЗДОРОВО, ЕСЛИ БЫ БЫЛ ВЕЛОПРОКАТ

ПРИЕДЕМ ОТДЫХАТЬ ЕЩЕ, ОБЯЗАТЕЛЬНО )))).

БОЛЬШОЕ СПАСИБО ЗА ОТДЫХ И ПРИВЕТ НИНЕ ВАСИЛЬЕВНЕ И АЛЕНЕ ))))
СЧАСТЛИВОГО ОТДЫХА В СЧАСТЛИВЦЕВО )))) ВСЕМ И ВСЕГДА ))))

Відповідь для НАТАЛЬЯ Арабатська будинок 28 Февраля 2021

Спасибо большое, за ваш отзыв)) Нам очень приятно что вам понравилось. Мы добавили новую мебель в номера, а так же у нас обустроенная детская площадка, а так же зеленная территория. Мы развиваемся . Нина.

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Арабатська будинок:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Арабатська будинок:
пгт. Счастливцево, ул Набережная 8, корпус №6, Счастливцево, Арабатська стрілка, Україна.
arabat.dom@gmail.com
+380990007778 - Игорь, +380506450684 - Нина (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Арабатська будинок на карте Арабатська стрілка
Пансионаты и базы отдыха на Арабатській стрілці

Ще готелі та пансіонати на Арабатській стрілці: