Приватне домоволодіння пропонує розміщення в комфортабельних номерах економ-класу різної місткості. У номерах є: двоспальні і односпальні ліжка, приліжкові тумбочки, стільці, посуд. Холодильник на загальній кухні. Загальний санвузол на поверсі (душ, туалет, умивальник). Гаряча і холодна вода - постійно. Надається можливість проживання з тваринами. Частота прибирання - на вимогу. Частота зміни білизни - на вимогу.
На території міні-пансіонату "Юлія" є безкоштовна парковка, дитячий майданчик, мангал, барбекю. Також гостям надається можливість користуватися спільною кухнею, яка обладнана всім необхідним інвентарем для самостійного приготування їжі. Недалеко розташований магазин.
В 200 метрах від міні-пансіонату в Генгірці розташоване солоне озеро і лікувальні грязі. За додаткову плату Вам можуть організувати екскурсії.За додаткову плату Вам можуть організувати екскурсії по визначних пам'ятках Генгорки і розташованим поруч курортів. У жаркий день можна відпочити на озелененій території приватного домоволодіння або поніжитися на пляжі, вхід на який безкоштовний. На пляжі в Генгірці є різноманітні водні атракціони. Можна покататися на водних мотоциклах, катерах. У селищі добре розвинена курортна інфраструктура. Тут є кафе, бари, магазини, ринок, пошта, луна-парк.

Часто задаваемые вопросы про Юлія :

  • Вигоди в номері, Дитячий майданчик, Паркування, Заселення з тваринами, Екскурсії, дозвілля

Фото Юлія

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Юлія:

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Юлія:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Юлія:
пос. Генгорка, Геническая Горка (Генгорка), Арабатська стрілка, Україна.
y.shumak@mail.ru
+380986555428 , +380677509383 , +380508318388 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Юлія на карте Арабатська стрілка
Частный сектор и мини-пансионаты на Арабатській стрілці

Ще готелі та пансіонати на Арабатській стрілці: