Море. Приїжджаючи на морський курорт, вам хочеться споглядати море, а не високі бетонні паркани, вловлюючи лише морський бриз. Вибираючи відпочинок на Азовському морі, наші гості буду бачити берег прямо зі своїх вікон. 10-15 хвилин до моря – це не про нас. У нашому пансіонаті від моря вас відділяють лічені кроки.
Спокій. На відпочинку важливу роль відіграє сусідство. Відпочинок (Азовське море) має бути беззаперечним злиттям з природою. А ось галасливі компанії під конамі – це доля багатоповерхівок. У нашому пансіонаті вам гарантовано спокійний відпочинок.
Вартість. Ми впевнені, що планування відпустки має бути точним і прозорим. Тому як пансіонат на Азовському морі (Україна) ми дотримуємося правила точного оголошення ціни за номер. Будучи нашими клієнтами, ви не зіткнетеся з примарними обіцянками скорочення ціни або фраз типу «все залежить від попиту». Ми оголошуємо ціни на відпочинок в пансіонаті перед початком сезону і чітко слідуємо їм.
Сервіс. Ми не будемо хвалити себе з різних сторін. Про результати наших праць скажуть наші клієнти. Якщо ви збираєтеся провести відпочинок на Азовському морі (Генічеськ) в нашому пансіонаті, зверніть увагу на відгуки про нас. Позитивні відгуки, подяки та добрі побажання – гарантія вашого позитивного враження від відпочинку.
Умови. Важливе значення для кожного гостя має чистота і оздоблення номерів. Деякі пансіонати надають неправдиву інформацію про стан житла для своїх постояльців. (Азовське море) пансіонат «Дружба» не має такої особливості. Всі фотографії на нашому сайті – реальні. Крім того, ми систематично проводимо прибирання номерів, не на вимогу клієнтів, а відповідно до внутрішнього розпорядку нашого пансіонату.

Ціни на проживання у Азовська дружба

Ціни від 150 грн. в добу. Двомісний стандарт від 180 грн. у добу, тримісний - від 220 грн. в добу. Номери люкс від 420 грн. в добу. Сучасний окремий будиночок від 810 гривень.

Фото Азовська дружба

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Азовська дружба:

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Азовська дружба:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Азовська дружба:
Арабатська стрілка, Україна
azovskoe-drugba.com.ua@yandex.ru
+380671404407 , +380987429743 , +380995178820 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Азовська дружба на карте Арабатська стрілка
Пансионаты и базы отдыха на Арабатській стрілці

Ще готелі та пансіонати на Арабатській стрілці: