Частная усадьба "У Мирослави" находится недалеко от леса, возле речки. Удобный заезд - грунтовая дорога.

До ближайшего бугельного подъёмника 2км

Возможна организация походов с инструктором (Говерла, Поп-Иван, озеро Несамовите), охота, рыбалка (форель) при наличии собственного снаряжения, выезд в горы на джипах.

Фото Частная усадьба У Мирославы

Подписка на комментарии - вам будет отправлено письмо с подтверждением email адреса. Подписчиков: 1

Отзывы о Частная усадьба У Мирославы:

+ Добавить отзыв
Тетяна та Олексій (РІВНЕ) 18 Июля 2023

Відпочивали у Мирослави влітку 5 днів, сказати що дуже задоволені - це нічого не сказати! Почну з господарів! Люди надзвичайно привітні та приємні, уважні, завжди підкажуть де що краще купити, куди з'їздити на екскурсії і чим куди добратися (ми подорожували без автомобіля). До Ворохти ми добиралися своїм ходом, а там нас зустріли господарі на авто і так само у зворотному напрямку до зупинки автобуса нас відвезли. Номер нам забронювали, як і просили, з величезним балконом з чудовим видом на гори. Побачивши що ми проводимо багато часу на цьому балконі - тирассі господарі привезли шикарний стіл і стільці для нашого комфорту. Це ще раз доводить, що господарі все підлаштовують для нашого кращого відпочинку та комфорту! Тепер скажу за саме розташування садиби. До центральної дороги та магазинів 5 - 7 хвилин ходу але шуму ні якого не чути. Кожну годину проїжджає автобус на якому можна доїхати до найближчих міст та селищ (відвідали Яремче, Микулинець, Татарів, Буковель, та і в самій Ворохті є на що подивитись) Навіть без авто при бажанні можна побачити багато цікавого. В наш час при наявності інтернету і ,,окейгуглу,,😉можна обійтись без екскурсоводів і добряче зекономити)) Для тих хто хоче просто відпочити без походів - теж непожалкуєте що зупинились ,,У Мирослави,, Немає відчуття що проживаєш у комунальній квартирі. Все чисто..охайно..комфортно...тихо і спокійно ніби час зупиняється...Я впевнена що кожен знайде свій відпочинок у цьому мальовничому куточку. Ми відпочили і серцем і душею за що дуже вдячні господарям! ❤З радістю завітаємо до вас іще!
P. S. Сумуємо за нашим балконом з чудовими краєвидами..

Наталія Тютюнник 9 Октября 2021

Вересневий відпочинок в Карпатах - то та розкіш, яку хоча б раз на рік може дозволити собі майже кожен. Надто якщо мова йде про відпочинок у Мирослави: бюджетний варіант в поєднанні з домашнім затишком. За кілька днів перебування не тільки наповнюєшся незабутніми враженнями, а й почуваєшся родичем цієї привітної родини! Не стану дублювати зараз все, про що пишуть інші (хоча від спогадів про форель, банош з грибним соусом й чінахі у виконанні Мирослави й зараз паморочиться в голові). Хочеться відмітити толерантність господині у підході до гостей: не вмішується, не нав'язує своїх поглядів, тонко відчуває кожного гостя й діє "на випередження". Вміє підтримати розмову, вислухати, та й поділитися чи порадити теж. Родинна атмосфера - то її "козир". Ми лишились задоволені й рекомендуємо цей гостинний дім всім, хто збирається до Ворохти!

Написать отзыв:

Ваше имя:

Ваша оценка Частная усадьба У Мирославы:
Ваш отзыв :

 
Адрес и телефон Частная усадьба У Мирославы:
ул. Мира, 62а, Ворохта, Украина.
+380972134046 , +380662135046 (Пожалуйста, сообщайте, что вы звоните с сайта rest.guru.ua)
Частная усадьба У Мирославы на карте Ворохта
Частный сектор и мини-пансионаты в Ворохте

Еще гостиницы и пансионаты в Ворохте: