Частная усадьба "Намет" расположена в 150 м от центра поселка Ворохта. Гостям предлагается проживание в уютном 3-этажном доме. На первом этаже расположена общая кухня и столовая. На втором и третьем - 2 - и 3-местные комнаты. Санузел на первом этаже.

Фото Частная усадьба Намет

Подписка на комментарии - вам будет отправлено письмо с подтверждением email адреса. Подписчиков: 1

Отзывы о Частная усадьба Намет:

+ Добавить отзыв
Регина 23 Марта 2022

Это ужасно. Не рекомендую никому.
Грязь, духота, вонь.
Воды с 20ч вечера и до утра нет, при этом один туалет на весь этаж.
Представьте что там делается, когда из каждой комнаты кто-то туда сходит. Без возможности смыть(.
В номерах духота, окна не открываются.
Места в комнатах нет даже поставить сумку, впритык 2 кровати и все.
Лестницы - для скалолазов наверное. Подняться невозможно.
Постоянно нет то воды, то света.
На кухне кошмарная грязь, антисанитария полнейшая.
Жители второго этажа должны ходить в кухню или туалет ЧЕРЕЗ УЛИЦУ (!).
Не рекомендую категорически, сбежали оттуда в никуда после одной ночи.

Yasia 20 Августа 2018

Жаль, що перед тим, як обирати житло, не прочитала відгуків. Тепер розумію, що дарма, бо люди таки обпікаються на власному досвіді. Нікому і ніколи не рекомендую для відпочинку "Намет". Вперше зустрілася з такою недбалістю щодо туристів. Умови просто жахливі. Найбільше вражає бруд у туалеті, душових, павутина, пилюка... Невже так важко поприбирати і все помити? За що гроші беруть, не розумію! Якщо це пропонують людям, то треба і надавати відповідний сервіс. Це ж робота господарів! А якщо ліньки, то просто не пропонувати нікому такого жаху! Або тоді на добровільних засадах, житло безкоштовно, бо грошей воно не варте ніяких. Окрім того, туалет і душові настільки далеко від кімнат, аж на першому поверсі, а кімнати на другому і так все закручено, як в лабіринті, що вночі склалося враження, що до туалету не дійду! От тобі і відпочинок, не відпочинок, а суцільний стрес. Єдиний плюс, що тривав він по суті лише одну ніч.

група туристів з Ніжина 2 Февраля 2017

Гидоття, бруд, антисанітарія. Якщо господарі звикли жити в таких умовах, то хоча б людям їх соромились пропонувати.
Крім того, з розміщених в інтернеті фото не видно, що вхідні благенькі двері до всіх кімнат знаходяться з відкритого балкону (2-й поверх), брудні душ і туалет десь усередині на першому поверсі, й щоб дістатися сходів, що ведуть до них і повернутися назад до номера, потрібно взимку в халаті й капцях, зі щойно вимитою головою бігти по холоду. Може, для літнього перебування ще й зійде, хоча все в номерах покрито шаром вікового пилу, але не для зими. Щодо кімнат третього поверху - бомжатник і лахмітник. На довершення - страшенний холод і запах чаду. Господарі замовчують, хоча, швидше за все, навіть не розуміють, що такі "умови" треба ховати, а не пропонувати людям та ще й за гроші. Уся наша група з 14 чоловік побувала в пеклі, ми шоковані. Зустріч Нового 2017 року перепоганена, настрій зіпсований. На щастя, наступного дня звільнилось житло в садибах "Вікторія", "Любисток", то перебрались туди й позбавились від новорічного жаху. Люди, ні в якому разі не рекомендуємо. Їм взагалі треба заборонити діяльність.

Написать отзыв:

Ваше имя:

Ваша оценка Частная усадьба Намет:
Ваш отзыв :

 
Адрес и телефон Частная усадьба Намет:
ул. Б. Хмельницкого, 6, Ворохта, Украина.
+38 (067) 789-9 0-00 +38 (098) 123-3 4-57 +38 (095) 527-7 7-23 (Пожалуйста, сообщайте, что вы звоните с сайта rest.guru.ua)
Частная усадьба Намет на карте Ворохта
Частный сектор и мини-пансионаты в Ворохте

Еще гостиницы и пансионаты в Ворохте: