Наближається відпустка або уїк-енд, і ви задумалися, де відпочити з максимальним комфортом і користю? Усіх, хто мріє про турецькому сервісі, настирливому морському повітрі і нових враженнях, запрошуємо на Чорноморське узбережжя, в готель «Роксолана» в Залізному Порту.
Наше запрошення – для тих, хто втомився від багатолюдних галасливих пляжів, хто хоче цікаво провести час зі своєю другою половинкою або разом з дітьми. Двері готелю «Роксолана» відкриті цілий рік – в будь-який сезон, незалежно від погодних умов гостей будь-якого віку тут забезпечений приємний і захоплюючий дозвілля.

Розташування
Багато готелі Залізного Порту розташовані на пляжах, неподалік від нічних клубів і кафе. Готель «Роксолана» – виняток, наш комплекс знаходиться в тихому і затишному куточку, тому вашій денного і нічного відпочинку ніщо не завадить.

Наші «сусіди» – знаменитий Чорноморський біосферний заповідник (500 м) і Чорне море (300 м). У будь-який час ви зможете неспішним кроком, разом з усією родиною прогулятися по чистому пляжу або помилуватися унікальними красотами Чорноморського резервату, який прославився завдяки красивим акваторій, степових масивів і дивовижним островам з рідкісними видами птахів і тварин.



Інфраструктура
Якщо ви шукаєте нестандартні готелі на курорті Залізний Порт, комплекс «Роксолана» вас приємно здивує. Наш готель побудований і організований в кращих турецьких традиціях. Уявіть собі гармонійний і барвистий східний інтерєр, мармурові підлоги, величезні арочні вікна з розкішним видом на море, блискучий басейн і, звичайно, сервіс «all inclusive».

ДО послуг гостей «Роксолани» – зручна парковка і панорамний басейн. Якщо у ваші плани не входить похід на морський пляж, в будь-який час ви можете зайнятися водними і сонячними процедурами на території комплексу. Чиста вода (при необхідності – з підігрівом), зручні шезлонги і підвісні крісла-гамаки, сонцезахисні парасольки, столики для коктейлів – у вас буде все для приємного розслаблення. Не занудьгують і найменші гості готелю: крім окремого дитячого басейну, їх чекають водна гірка і батут.

Умови проживання
Завдяки комфортабельності номерів та уважності обслуговуючого персоналу ви будете почувати себе в готелі, як вдома. Нові ліжка, чисті санвузли з усіма необхідними приналежностями, сучасні меблі та міні-бар – все це є в кожному номері нашого готелю в Залізному Порту, а ціни на проживання залежать від площі приміщення і пори року.

В жарку погоду створити приємний клімат допоможуть кондиціонери, при зниженні температури вам також буде комфортно – ми обовязково включимо опалення.

В будь-який час ви можете організувати у номері чаювання (в тому числі на просторому балконі) – ми надамо необхідний набір (електрочайник, посуд). Обовязковими у номерах є і пральні машинки – ви зможете привести в порядок свої речі самі або з нашою допомогою (у готелі працює бар).

Щоб вам не довелося хвилюватися за свої цінні речі, в кожному номері передбачено сейф.

Розваги
Якщо з-за поганої погоди або з інших причин ви бажаєте провести весь день в готелі «Роксолана», вам не доведеться нудьгувати. Поніжтесь у басейні з джакузі, пограйте в настільні ігри або з ігровою приставкою, подивіться свої улюблені передачі по телевізору (кабельному, супутниковому), займіться серфінгом в Інтернеті (безкоштовний Wi-Fi) або посидьте з приємною компанією в ресторані – ми подбаємо про ваш комфорт.

Харчування
Угамувати спрагу або голод можна в нашому барі, кафе або ресторані. У вартість проживання включено триразове харчування в їдальні, а також напої (в тому числі кава, чай, пиво) і фрукти. В готелі «Роксолана» тільки свіжі сезонні продукти і смачне різноманітне меню, в чому ви можете переконатися, читаючи відгуки наших клієнтів.

Спеціально для любителів шашликів на території комплексу є зручне організований простір для самостійного приготування. Мангал і приладдя для барбекю також входять у ціну номера.

5 причин приїхати на відпочинок в готель «Роксолана» в Залізному Порту
1) Унікальне розташування.
2) Сучасний готельний сервіс.
3) Доступ до розваг на вулиці і всередині приміщення.
4) Турбота про дітей (розваги, безпеку)
5) Відпочинок у форматі all inclusive.

У вас залишилися питання? Зателефонуйте щоб дізнатися більше, або забронюйте номер

Часто задаваемые вопросы про Roksolana hotel :

  • Басейн, Вигоди в номері, Телевізор, Інтернет, Кондиціонер, Харчування, Паркування

Фото Roksolana hotel

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Roksolana hotel:

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Roksolana hotel:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Roksolana hotel:
ул. Школьная 65/45, Залізний Порт, Україна.
roksolana.hotel@gmail.com
+380689555595 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Roksolana hotel на карте Залізний Порт
Гостиницы и отели у Залізному Порту

Ще готелі та пансіонати у Залізному Порту: