Розташування:
Готель Villa Nika розташований в Сонячному районі курортного селища Затоки Одеської області. Тихе спокійне місце добре підходить для сімейного відпочинку на березі Чорного моря. За 10 метрів від готелю знаходиться піщаний пляж.
Опис:
Готель «Villa Nika» в Затоці є 4-поверховою будівлею з сучасним ремонтом, оформленою в оригінальному стилі. До послуг гостей стоянка, безкоштовний Wi-Fi, Інтернет на території та в номерах.
На території готелю розташований магазин, дитячий майданчик. Завдяки вдалому розташуванню з панорамних вікон та терас готелю відкриваються барвисті пейзажі на морі. Тут можна приємно відпочити, зробити гарне селфі.
Приблизно в 500 метрах від готелю Villa Nika знаходяться центр Сонячного району Затоки. Тут розташовані: ринок, продовольчі та промислові магазини, аптека, салон краси. Любителі нічного відпочинку зможуть провести час у барах, дискотеках, нічних клубах.
Гостям готелю пропонуються екскурсійні програми: Одеський аквапарк, Білгород – Дністровська фортеця, морська рибалка, центр культури вина Шабо, оглядова екскурсія по Одесі та інші. За попереднім погодженням можна замовити трансфер з аеропорту або залізничного вокзалу Одеси.
Проживання:
У готелі «Villa Nika» гостям пропонується зняти житло в комфортабельних однокімнатних 2-, 3-, 4-місних номерах класу «люкс», а також у «двокімнатних сімейних».
Номери готелю «Villa Nika» обладнані всім необхідним для затишного відпочинку: зручні двоспальні та односпальні ліжка, додаткові місця, сучасні практичні меблі, холодильник, ТБ, кондиціонер, санвузол, балкони, тераси та зони відпочинку.
У номерах:
• комфортні ліжка;
• можливість встановлення додаткового місця;
• сучасні меблі;
• холодильник;
• ТВ;
• кондиціонер;
• чайник;
• фен;
• сейф;
• посуд;
• санвузол (унітаз, раковина, душова кабінка). Можна замовляти комплексне триразове харчування або на замовлення - сніданок, обід, вечеря. У готелі є кухня, обладнана необхідною технікою та посудом для самостійного приготування їжі. Вартість комплексного харчування уточнюйте, будь ласка, за телефоном при бронюванні номера.
Бронювання:
Для бронювання номера здійснюється передоплата за один день проживання, залишок суми за проживання оплачується після прибуття в готель. У разі відмови від броні аванс не повертається.
При бронюванні номера враховується лише його категорія. Поверх, конкретна нумерація враховуються, але не гарантуються та визначаються в день заїзду.
Реєстрація:
Реєстрація заїзду: з 12:00 - 16:00 годин. Реєстрація від'їзду: до 10:00 – 11:00 годин.
Сервісні послуги, включені у вартість:
• Wi-Fi Інтернет.
Додаткові сервісні послуги:
• паркування;
• користування кухнею;
• трансфер.
Акції та спецпропозиції:
• знижки на початку та наприкінці сезону. маршруткою №565.
Виходити необхідно на станції "Сонячна" (не доїжджаючи моста, біля заправки).
Ви завжди можете розраховувати на нашу гостинність та приємне, уважне обслуговування. Ми з повагою ставимося до побажань наших клієнтів і можливо саме тому ті, хто хоч раз побував у нас в гостях, обов'язково приїдуть знову. море!

Часто задаваемые вопросы про Готель Villa Nika (Вілла Ніка) :

  • Вигоди в номері, Телевізор, Інтернет, Кондиціонер, Харчування, Паркування, Екскурсії, дозвілля

Ціни на проживання у Готель Villa Nika (Вілла Ніка)

Вартість проживання в готелі Villa Nika вказана з особи за добу без харчування.
від 500 грн за особу
У вартість включено: проживання, wi-fi інтернет
Бронювання:
Для бронювання номера здійснюється передоплата за один день проживання, залишок суми за проживання оплачується після прибуття в готель. У разі відмови від броні аванс не повертається.
При бронюванні номера враховується лише його категорія. Поверх, конкретна нумерація враховуються, але не гарантуються та визначаються у день заїзду.
Реєстрація:
Реєстрація заїзду: з 12:00 години. Реєстрація від'їзду: до 10:00 години. Сервісні послуги, включені у вартість:
• Wi-Fi Інтернет.
Додаткові сервісні послуги:
• паркування;
• користування кухнею;
• трансфер.
Акції та спецпропозиції:
• знижки на початку та в кінці сезону.

Фото Готель Villa Nika (Вілла Ніка)

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Готель Villa Nika (Вілла Ніка):

+ Додати відгук
Юлия 26 Августа 2021

Отель замечательный. Персонал и хозяйка очень хорошие люди. Благодарим за прекрасный отдых. Приедем к Вам ещё!!!!

Відповідь для Юлия Готель Villa Nika (Вілла Ніка) 26 Августа 2021

Огромное спасибо за отзыв! Очень рады, что Вам понравилось. Будим ради Вашему визиту вновь )))

Тетяна 26 Августа 2021

Відпочивали в цьому готелі всією родиною, опис повністю відповідає дійсності. Все під рукою: стоянка, магазин, кафешки, пляж. Номери укомплектовані повністю. Особлива вдячність господині))) дуже працьовита родина. Готель рекомендую!

Відповідь для Тетяна Готель Villa Nika (Вілла Ніка) 26 Августа 2021

Огромное спасибо за отзыв! Очень рады, что Вам понравилось.

Наталья и Дмитрий 10 Августа 2021

Отдыхали семьей в этом замечательном отеле! Только положительные эмоции! Все чистенько , везде порядок , приветливые сотрудники ! Всем рекомендуем ! Море в двух шагах !

Відповідь для Наталья и Дмитрий Готель Villa Nika (Вілла Ніка) 26 Августа 2021

Огромное спасибо за отзыв! Очень рады, что Вам понравилось.

Настя и Андрей 24 Июля 2021

Замечательное место для отдыха ! Отель Вилла Ника совсем Новый с хорошими просторными номерами .В номере есть все необходимое! Имеется кухня ,где можно самому готовить .Все чистенько и уютно )
Вечером прекрасно можно провести время на террасе с завораживающим видом на море !
Хозяйка Татьяна очень приятная и гостеприимная !
Море в двух минутах. Всем рекомендую этот отель !

Відповідь для Настя и Андрей Готель Villa Nika (Вілла Ніка) 25 Июля 2021

Огромное спасибо за отзыв! Очень рады, что Вам понравилось.

Елена 8 Июля 2021

Хочу с вами поделится отдыхом в Villa Nika, приехали туда семьёй очень тихое уютное место, персонал внимательный, отзывчивый, консультирует. Номера уютные чистые, тихие, все удобства в номере есть. Для меня был важен интернет так как во время отдыха работала отдалённо, wifi работает отлично. До моря 5 метров, первая линия. Очень вкусная домашняя кухня. Хозяйка Татьяна очень приятная располагающий к себе, отзывчивый человек. Любой вопрос и пожелания сразу же решались и отдых от этого становился еще более приятным. Всем рекомендую этот отель. У нас остались только положительные эмоции не только от моря, но и от комфортных условий проживания.

Відповідь для Елена Готель Villa Nika (Вілла Ніка) 18 Июля 2021

Огромное спасибо за отзыв! Очень рады, что Вам понравилось.

Дмитрий Сосой 30 Июня 2021

Чудово провели вихідні з друзями. Біля рожевого будику з'явився НОВИЙ прекрасний готель під назвою Вілла Ніка. Ми заселились перші. Все нове абсолютно номера укомплектовані на 100% холодильник, телевізор, кондиціоне, чайник, фен..... Круто, чудовий привітний персонал, а найголовніше що господиня готелю сама особисто контролює всі процеси від заселення до кінця відпочику. Рекомендую всім відвідати це чудове місце. Море в двох кроках. P. S нам як першим постояльцям було презентовано дві бутилки пристойного шампусика та солодощі))) Таня ми дуже вам вдячні за створену атмосферу)

Відповідь для Дмитрий Сосой Готель Villa Nika (Вілла Ніка) 5 Июля 2021

Огромное спасибо за отзыв! Очень рады, что Вам понравилось.

Тамара 29 Июня 2021

Відпочивали у готелі Вілла Ніка в червні місяці все дуже сподобалось. Готель новий, розташований на першій лінії, до моря 5 метрів, кімната дуже гарна, територія чиста. Особисто сподобався вид з терас готелю з яких ми милувались морем та вечірнім заходом сонця. На території є дитячі майданчик та кухня для самостійного приготування їжі, однак ми заказували 3-х разове харчування у готелі Pink house, який розташований поруч з нашим готелем на одній території. Спасибі власниці готелів Тетяні за гарний відпочинок та приємну зустріч. Обов’язково знову до Вас приїдемо.

Відповідь для Тамара Готель Villa Nika (Вілла Ніка) 30 Июня 2021

Огромное спасибо за отзыв! Очень рады, что Вам понравилось.

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Готель Villa Nika (Вілла Ніка):
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Готель Villa Nika (Вілла Ніка):
станция Солнечная, Южанка 120., Солнечная, Затока, Україна.
pink.house71693@gmail.com
+380735477745 , +380679147411 , Татьяна, (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Готель Villa Nika (Вілла Ніка) на карте Затока
Гостиницы и отели у Затоці

Ще готелі та пансіонати у Затоці: