Приватний сектор "Білий будиночок" розташований в курортному районі - Затока, на березі Чорного моря.

"Білий будиночок" має зручний підїзд та тихе місце розташування.
У нас є вісім (8) номерів : 2-3-4х місні, з яких чотири (4) розташовані на другому поверсі будинку і мають загальний санвузол з душовою кабіною, туалетом і умивальником, а чотири (4) номери з зручностями на території. Номери мебльовані і оснащені кондиціонерами.

У Вашому розпорядженні є велика кухня з газовими плитами, посудом і холодильниками, де ви без праці можете готувати для себе і своєї сімї. До будинку прилягає велика літня площадка - веранда. Для активного і веселого проведення часу Ваших дітей на свіжому повітрі, нами обладнано дитячий майданчик з гіркою, гойдалками і лазалкі. На території є мангал у відкритому доступі для постояльців. а також працює інтернет, wi-fi.

Безкоштовна автостоянка може розмістити до 8 автомобілів, які будуть завжди під Вашим наглядом. Зелена територія і виноградники будуть оточувати Вас на відпочинок.

До моря 5 хвилин неквапливої ходьби, неподалік знаходяться магазини, дискотеки, бари, ресторани і атракціони для дітей. У 7ми кілометрах знаходиться Аквапарк "Затока".

Часто задаваемые вопросы про Приватний сектор "Білий будиночок" :

  • Інтернет, Кондиціонер, Паркування

Фото Приватний сектор "Білий будиночок"

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Приватний сектор "Білий будиночок":

+ Додати відгук
Роман 5 Августа 2021

Спасибо за всё!!! Отличное место для бюджетного отдыха в Затоке! Очень уютно, чисто, большой двор никто на голове друг у друга не сидит!

Елена 5 Мая 2021

Мы были в этом году на майские праздники.... отдохнули замечательно! обогревались по необходимости кондиционерами. К морю 5 минут ходьбы. Приедем летом!)
Насчёт собак... у нас проблем небыли. Была одна в переулке, ни кого не трогала.

Света 9 Июня 2019

Хотели снять номер, посмотреть на месте, возле дома свора собак, с щенками, кидаются на людей ( С ребенком страшно подойти, дочки напугались, все перед домом по улице загажено этими собаками нельзя ступить. Даже не смогли посмотреть зайти номер, мама щенков кидается с рыком на всех проходящих

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Приватний сектор "Білий будиночок":
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Приватний сектор "Білий будиночок":
Затока, ст. Солнечная, Солнечная, Затока, Україна.
+38 (048) 77271 98, +380949981198 , +380505132353 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Приватний сектор "Білий будиночок" на карте Затока
Частный сектор и мини-пансионаты у Затоці

Ще готелі та пансіонати у Затоці: