Здам будинок перша лінія від моря, самостійний поверх дачі з окремим входом в 20м від моря дві кімнати 5-ть спальних місць, всі зручності: туалет, душ з гарячою водою, кондиціонер, супутникове тб, холодильник, газ плита, кухонні меблі, тихе місце, вільний пляж, поруч магазини, кафе, дитячі атракціони, є автомобільна стоянка, подробиці по телефону

Часто задаваемые вопросы про Здам дачу перша лінія моря :

  • Вигоди в номері, Телевізор, Кондиціонер, Паркування, Перша лінія
  • Договірна

Ціни на проживання у Здам дачу перша лінія моря

Договірна

Фото Здам дачу перша лінія моря

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Здам дачу перша лінія моря:

+ Додати відгук
Ира 6 Июня 2020

3 года подряд отдыхаем на этой даче с семьей. Очень довольны: пляж не переполнен отдыхающими, по головам не ходят, как на центральном пляже. Очень удобно с маленькими детьми, до моря действительно 20 -30 метров. В комнатах чисто и уютно, все необходимое для отдыха есть. Хозяйка очень милая и добрая, откликается сразу же на любую просьбу. Нам очень нравиться здесь, самое тихое место в Затоке, это Будакская коса. Советую всем, кто здесь не был.

Ольга 1 Июня 2019

Отдыхали семьей из 4 человек в июле 2018. Очень понравилось, все как было в обьявлении. До моря очень близко, жилье чистое и уютное, хозяйка очень добрая и гостеприимная, мы стали друзьями. Приедем еще сюда на отдых.

Був у Затоці 30 Октября 2018

По перше це як би і не Затока , бо до Затоки (центр , розваги , асфальт і цивілізація) пару-трійку кілометрів через куширі (що правда маршруток багато) , номер не перша лінія , стоянка платна (як що влізете) , фото і дійсність різняться , фото "від на море" з іншої квартири на другому поверху , саме місце розташування можна назвати "шанхай" бо у проході шириною у 2 метра розташовано у двох-трьох ярусах десятки номерів у хаотичній послідовності . Сама квартира не затишна з одним вікном на прохід де цілодобово проходять до моря і назад тисячі людей , є ще вікна під стелею але затишку вони не роблять . За таку ціну у Затоці можна найти набагато кращий номер !.

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Здам дачу перша лінія моря:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Здам дачу перша лінія моря:
Будакская коса, ул.Приморская, Затока, Україна.
didgala1949@gmail.com
(viber) +380671262998 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Здам дачу перша лінія моря на карте Затока
Дома у Затоці

Ще готелі та пансіонати у Затоці: