Новий готель Аджуга -
комфортний комплекс з 11 номерів для відпочинку в Сонячному курортному районі в Затоці.

Готель пропонує 2х і 3х місцевими номерами.
Всі номери обладнані ліжками з натурального дерева і ортопедичними матрацами, телевізорами із супутником, холодильником, кондиціонером (євроремонт). На другому поверсі є санвузол в номері (унітаз, умивальник), загальний великий санвузол з душовою кабіною знаходиться на мансардному (3) поверсі .

На території є Додатково дві душові, літній майданчик (зона відпочинку з меблями з натурального дерева), тераса (столики з навісом), мангал, шезлонги. Дитячий майданчик.
До Ваших послуг парковка, wi-fi. У міні-готелі Аджуга встановлено відеоспостереження, а так само охорона для забезпечення безпеки гостей.

Можемо організувати замовлення харчування
в кафе з басейном поруч з готелем (10 м).

Готель розташований на Морській стороні 4-5 хвилин ходьби до моря.

Додаткові послуги (платні):
Трансфер за попереднім запитом, послуги пральні.

Часто задаваемые вопросы про Аджуга :

  • Вигоди в номері, Телевізор, Інтернет, Кондиціонер, Дитячий майданчик, Харчування, Паркування, Трансфер
  • Вартість проживання в міні-готелі Аджуга: 2-х місн. номер - 850 грн. добу. 3-х місн номер - 1000 грн. добу-

Ціни на проживання у Аджуга


Вартість проживання в міні-готелі Аджуга:

2-х місн. номер - 850 грн. добу.
3-х місн номер - 1000 грн. добу-

Фото Аджуга

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. Подписчиков: 1

Відгуки про Аджуга:

+ Додати відгук
Надя 24 Августа 2020

В 2019 році відпочивала з донькою у міні готелі Аджуга. Найбільш емоційно вразила мене власниця готелю. Дуже тепло прийняла, в номері на другому поверсі ідеальна чистота. Нам дуже сподобалося.Наступну поїздку плануємо тільки сюди!

Алла (Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.)Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.27 Августа 2018

Відпочивали з сином в кінці серпня в міні-отелі Аджуга. Якщо вам потрібен готель з ідеальною чистотою, то однозначно - рекомендую. В номерах все дуже чисто, ліжко зручне, новий кондиціонер, холодильник та ТВ. Постіль чистенька, видали 4 рушники. Є душ на 3 поверсі та та душові кабіни на вулиці. Черги ніколи не було, гаряча вода постійно. Однозначно рекомендую цей готель для приємного та комфортабельного відпочинку.

Алла (Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.)Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.27 Августа 2018

Відпочивали з сином в кінці серпня в міні-отелі Аджуга. Якщо вам потрібен готель з ідеальною чистотою, то однозначно - рекомендую. В номерах все дуже чисто, ліжко зручне, новий кондиціонер, холодильник та ТВ. Постіль чистенька, видали 4 рушники. Є душ на 3 поверсі та та душові кабіни на вулиці. Черги ніколи не було, гаряча вода постійно. Однозначно рекомендую цей готель для приємного та комфортабельного відпочинку.

Наталя 27 Августа 2017

Відпочивали в Затоці 4 дні з 24.08. 2017 враження від Аджуги неоднозначні. Почну з того що басейну там вже нема він в іншому готелі, номер в нас був 3х місний без душу і туалету, в номері 2х спальне ліжко без питань хороше а от місце для 3го просто жах тапчан без нормального матрацу спати неможливо!!! Постійно черга до туалету(((Чистота, дівчата постійно висловлювали претензії до нас що ми забили умивальник, наляпали, я в шоці, те що його забили до нас неважливо, і взагалі постійно відчуття що ти їм щось винен, відпочиває за дякую, дуже неприємно. Їжа смачно але не все, великі порції, в салаті було волосся а на дорогу 3р дитині мені зробили насники синьо - морожені десь з запасів я так розумію, пішли в смітник,за що "дякую" Ірині. Сама нормальна там власниця Тетяна, але не так щоб приїхати туди знову на жаль.

Анна 15 Августа 2017

Хочется написать оочень много и только самых наилучших слов!!! Отдыхала с дочерью с 7 по 13 августа, благодаря Татьяне (хозяйка отеля и она же администратор) наш отдых начался именно с 7 августа, а не с 9. Такого отзывчивого отношения и умения и желания работать очень редко встретишь на курорте Затоку. Про весь персонал могу писать долго и много. При отеле есть кухня. Очень вкусная и домашняя еда, которую готовит замечательная повар Ирина. Я спокойна была за своего ребёнка!!!! Очень приветливые горничные!!! Всё, о чём я пишу, не маловажно, когда вы на отдыхе.
Теперь об отеле))) оочень уютный миниотельчик на 11 номеров. в номерах нет душа, но в этом есть свой плюс-не пахнет сыростью!!! Поверьте, проблем с душем не было, душевых хватает )))) очередей не было!!! Номера всё с кондиционерами новыми!!! В номерах уют!!! Рядом ж/д дорога проходит, но море берёт своё))) Рекомендую, если выходите не только море и солнце, а ещё и человеческое отношение и профессионального подхода к отдыхающим, тогда вам в отель "Аджуга" и обязательно попробуйте фирменное блюдо "Аджуга ", а ещё блинчики😉 Моя дочь сказала: "я чувствую себя здесь, как дома!"

Людмила і Ярослав+ Славік і Богдан 2 Августа 2017

В неділю приїхали з Затоки, відпочивали в міні-готелі "Аджуга". Все просто супер-затишно, без пафосу і
по-домашньому. Повар Іра дуже смачно готує страви кухонь різних народів світу. Власник і адміністратор Тетяна просто-таки-"укутує вас турботою і любов`ю. Ми з дітьми дуже задоволені, на другий рік приїдемо обов`язково і на довше:) Золочів, Львівська область.

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Аджуга:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Аджуга:
ст. Солнечная, ул. Лазурная, 88, Солнечная, Затока, Україна.
+380675917000 , +380936258005 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Аджуга на карте Затока
Частный сектор и мини-пансионаты у Затоці