Гостьовий будинок «Олександрія» розташований на узбережжі Азовського моря в приватному секторі селища Юр'ївка. Поблизу знаходиться автостанція, продовольчі магазини, кафе, ринок. Море в 5 хвилинах ходьби.

варіанти розміщення
Номерний фонд складається з 13 номерів 2-х і 3-х і 4-х, 5-ти місцевих розташованих в двох нових, сучасних двоповерхових комплексах із закритою територією. Всі номери мають індивідуальний вихід на терасу і столики біля кожного номера.

Номери «напівлюкс» 2-х і 3-х місні
У номері двоспальне ліжко, розкладний диван, шафа для речей, тумбочка, великий холодильник, вентилятор, туалет, умивальник і душ з цілодобовою подачею гарячої та холодної води. Всі номери класу «напівлюкс» розташовані на 1 поверсі.
Номери «Люкс» 3-х місцеві
У номері двоспальне ліжко, розкладний диван, шафа для речей, тумбочка, великий холодильник, кондиціонер, телевізор, туалет, умивальник і душ з цілодобовою подачею гарячої та холодної води.
Номери «Люкс» 4-х і 5-ти місні двокімнатні
У номері двоспальне ліжко, двох рівнева ліжко (або двоспальне), розкладний диван, шафа для речей, великий холодильник, 2 тумбочки, комод для посуду, чайник, кондиціонер, телевізор, туалет, умивальник і душ з цілодобовою подачею гарячої та холодної води. Можливе розміщення 6 чоловік.
харчування
Самостійне приготування їжі. На території розташована велика кухня, яка обладнана газовими плитами, мийкою, мікрохвильовою піччю, електрочайниками, набором всього необхідного посуду для приготування їжі.

Сервіс, інфраструктура
На території гостьового будинку є відкритий басейн з шезлонгами і підсвічуванням, дитячий майданчик, велика літня кухня, альтанка, місце для барбекю, безкоштовна парковка. По всій території пансіонату є покриття WI-FI (безкоштовно).

Часто задаваемые вопросы про Гостьовий будинок «Олександрія» :

  • Басейн, Вигоди в номері, Телевізор, Інтернет, Кондиціонер, Дитячий майданчик, Паркування

Фото Гостьовий будинок «Олександрія»

 
Адреса і телефон Гостьовий будинок «Олександрія»:
ул. Степная, д. 16, Юр'ївка, Україна.
parxom@i.ua, parxom2308@gmail.com
+380506782053 , +380970313794 , 0717079202 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Гостьовий будинок «Олександрія» на карте Юр'ївка
Частный сектор и мини-пансионаты у Юр'ївці

Ще готелі та пансіонати у Юр'ївці: