Будинок повністю з дерева, знаходиться в лісі, до селища Воловець 600 м, найближчий магазин 700 м, ж/д вокзал в 3 км. До найближчого підйомника 15 км. Біля будинку протікає гірська річка, також є маркований туристичний шлях до старої сироварні і до вершин (Плай, Темнатик, Стій). У літній період встановлюється дитячий надувний басейн. До послуг гостей приладдя для барбекю, вартість кошика дров - від 50 грн. В будинку здається другий поверх на 4 кімнати, в яких можуть проживати від 2 до 4 осіб. Є дитячі ліжечка. Додатково можна замовити харчування(2-х разове 150 грн, 3-х разове 230 грн).

Часто задаваемые вопросы про Файна Дача :

  • Харчування, Знижки для дітей
  • Вартість 140 грн з людини в добу без харчування. Діти до 2 років які не вимагають окремої ліжка проживають безкоштовно. Діти до 2 років яким надається окреме ліжко ціна 60 грн на добу. Діти до 12 років ціна 100 грн.

Ціни на проживання у Файна Дача

Вартість 140 грн з людини в добу без харчування. Діти до 2 років які не вимагають окремої ліжка проживають безкоштовно. Діти до 2 років яким надається окреме ліжко ціна 60 грн на добу. Діти до 12 років ціна 100 грн.

Фото Файна Дача

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Файна Дача:

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Файна Дача:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Файна Дача:
урочище Млачки, 600 м от с. Воловец, Воловець, Україна.
t.polyanchich@gmail.com
+380683874016 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Файна Дача на карте Воловець
Частный сектор и мини-пансионаты у Воловцю

Ще готелі та пансіонати у Воловцю: