Господарі садиби Зачаровані Карпати запрошують Всіх, хто хоче піти від суєти міста, поринути у світ природи, провести вихідні, відпустку, свята зі своєю сім'єю, друзями в чудовому мальовничому місці гірській частині Закарпаття (смт.Воловець), де дихається легко, спиться спокійно і добре відпочивається.
Запрошуємо нових відвідувачів, а також тих, хто відпочивав раніше в садибі і відчув принади відпочинку, який ми пропонуємо.
Тут Ви можете просто насолодитися природою, відпочити в своє задоволення.
Наша садиба являє собою територію з садом, дитячим літнім майданчиком, міні спортгородком, гойдалок, альтанкою, мангалом і трьома окремо стоять дерев'яними будиночками з усіма зручностями (санвузли, душові, вода, супутникове телебачення, інтернет). Два будинки на 2-4 і 6-8 осіб відповідно і третій будинок на 20 осіб, в якому здаються кімнати на 2 місця.
В літній час ми пропонуємо Вам походи в гори, до гірського джерела, збір ягід і грибів, рафтинг-сплав по р. Тиса, катання на квадроциклах, баню, поїздку в термальні басейни, екскурсії, спокійний відпочинок для тих, хто з маленькими дітьми.
В зимовий час можемо запропонувати Вам гірськолижні траси (10 підйомників на відстані 10-20 км від Воловця з доставкою до підйомників і назад), бігові лижі, похід в гори, баню, чани (15 км від Воловця), термальні басейни в Берегово, Косино.
Організовуємо екскурсії по Закарпаттю: Ужгород, Мукачево, замок в Чинадієво, до озера Синевир, водоспад Шипіт; поїздки на оленячу ферму, у центр реабілітації бурих ведмедів, сироварню, старе село Колочава, екскурсійні поїздки з дегустацією вина, а так само можливістю скуштувати угорську кухню.

Будемо дуже раді Вам! З повагою, Микола і Галина.

Часто задаваемые вопросы про Зачаровані Карпати :

  • Вигоди в номері, Телевізор, Інтернет, Дитячий майданчик, Екскурсії, дозвілля

Фото Зачаровані Карпати

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. Подписчиков: 1

Відгуки про Зачаровані Карпати:

+ Додати відгук
Светлана 19 Июня 2018

Только вчера приехали из отдыха в Воловце а уже хочется опять туда вернуться! Были 5 дней с мужем и дочкой.Объездили всё Закарпатье вдоль и поперёк .Поднялись на гору Темнатик в Воловце к Кресту насобирали в горах чернику.Но самое главное это хозяева Зачарованых Карпат!Пани Галина очень хорошая хозяюшка в домике идеальная чистота все условия.Кормили нас очень вкусно.Пани Марина (повар)готовила с любовью.Можно было заказывать чего душа желает.По моей просьбе приготовила нам очень вкусный банош. Ещё раз обязательно приедем только сюда!Дай Бог здоровья Галине Николаю и всей семье!Спасибо Вам огромное за ваше радушие и тепло!!!Ждите в гости в следующем году.Привет Михайлу!

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Зачаровані Карпати:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Зачаровані Карпати:
Воловець, Україна
gallina83@ukr.net
+380502265496 , +380938581184 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Зачаровані Карпати на карте Воловець
Частный сектор и мини-пансионаты у Воловцю , Дома у Воловцю

Ще готелі та пансіонати у Воловцю: