"ПЕЧЕРСЬКИЙ ВОДОГРАЙ"-затишна новаябаза відпочинку на березі річки Південний Буг на Вінниччині.На нашій території Ви знайдете окремі деревяні будиночки(з усіма зручностями)і зі своїми терасами,2-х кімнатний номер з кухнею і террассой ,1-економ номер.
На нашій тихій і зеленої території є тандир,кафе,чан з озером,соляна сауна,дитячий майданчик,гойдалка д/дорослих,тенісний стіл,ігри для дітей,невелика бібліотека.
Відразу за територією протікає річка Південний Буг,знаходиться тенистыйпарк Потоцьких з 200-сот літніми деревами.
Наша база для спокійного і душевного відпочинку.Побувавши у нас в гостях Ви захочете повернутися сюди знову і знову, адже ми знаходимося у неймовірно красивому місці України - на Поділлі. Це всього-то300 км від р. Києва,395 км від р. Одеси,60 км від р. Вінниці, 20 км від р. Немирів.
Приїжджайте і насолоджуйтесь відпочинком!

Часто задаваемые вопросы про База Відпочинку Печерський Водограй :

  • Вигоди в номері, Баня/Сауна, Телевізор, Дитячий майданчик, Екскурсії, дозвілля, Трансфер
  • Вартість проживання на нашій базі відпочинку :від 250,00 грн до 650,00 грн/ніч.

Ціни на проживання у База Відпочинку Печерський Водограй

Вартість проживання на нашій базі відпочинку :від 250,00 грн до 650,00 грн/ніч.

Фото База Відпочинку Печерський Водограй

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про База Відпочинку Печерський Водограй:

+ Додати відгук
Олена 24 Апреля 2023

Якщо хочете відчувати себе як вдома, то це саме те місце - на Вінничині в селі Печера база відпочинку «Печерський Водограй» де природа вражає красою, сюди ми з чоловіком із задоволенням приїздимо з Києва вже не перший раз. На базі відпочинку територія дуже охайна і затишна, на території знаходяться будиночки з різним комплектуванням. Будиночок стандарт плюс (в якому ми відпочивали) сучасний, з усіма зручностями і компактний, все що потрібно для комфортного відпочинку. Біля будиночку мангал та відкрита тераса де можна провести час за їжею (можна самому готувати їжу, або замовляти (чудова, смачна і не дорога кухня)). На території бази басейни, сольова сауна, фітобочка, дитячий майданчик . Обожнюємо приїздити сюди з чоловіком, так затишно, спокійно, справжній відпочинок від метушливого міста. Відпочинок на різні смаки: є місця для ловлі риби, пляжні місця, екскурсії. Рибалка – ловляться соми, сазани, плотва, карасі, судаки, раки та ін. Річка чарує та манить своїми порогами та гарними місцями для відпочинку та релаксу. Ліси не великі, але в грибний період можна назбирати маслюки, рижики, опеньки, лугові печериці, Є дуже цікаві історичні місця, які варто подивитись це костел, склеп та стара садиба графа Потоцького, парк, біля мосту знаходиться старий млин - взагалі дуже чудові краєвиди.
Власник бази Наталія чуйна та дуже привітна. Дуже вдячні Наталії та її чудовому колективу за прекрасний відпочинок, які роблять все з душею та любов’ю. Обов‘язково ще відвідаємо це казкове місце для релаксу та відпочинку.

Александр 19 Июля 2018

Отдихал в етом месяце база супер уютно тихо вкусная недорогая еда персонал отзивчивии домик номер 6 нам очень понравился есть все. Природа лес ,Буг , усадьба, все красиво .внимание немогу понять почему но здесь нет комаров кто правда. единственном недостатком есть дорога .поставте указатель в раионе моста и все .а в остальном молодци удачи вам и процветания .

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка База Відпочинку Печерський Водограй:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон База Відпочинку Печерський Водограй:
село Печера, Вінниця, Україна.
toloknova@i.ua
+380985008894 , +380501574505 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
База Відпочинку Печерський Водограй на карте Вінниця
Пансионаты и базы отдыха в Вінниці

Ще готелі та пансіонати в Вінниці: