Триповерховий будинок (8 номерів), двоповерховий котедж (8 місць), сауна з контрастним басейном, комплекс альтанок з мангалами.

В будинку на першому поверсі є обідній зал з каміном (м'яка частина, телевізор, бар, обідній столи), на третьому поверсі — хол (диван, стіл зі стільцями).

Опалення: автономне водяне.
Водопостачання: холодна та гаряча вода постійно.
Безперебійне електричне живлення.
Номера:
Півлюкс — двоспальне ліжко, шафа для одяг, телевізор, стіл зі стільцями, санвузол (душова кабіна, туалет, умивальник, фен).

Сімейний — спальня (двоспальне ліжко, шафа для одягу, телевізор, стіл зі стільцями, балкон), дитяча кімната (дитяча ліжко), санвузол (душ, туалет, умивальник, фен).

Люкс — вітальня (розкладний диван, шафа для одягу, телевізор, балкон), спальня (двоспальне ліжко), санвузол (душова кабіна, туалет, умивальник, фен).

Можливі додаткові місця.

Котедж на 8 місць
На першому поверсі — вітальня-їдальня (м'який куток, камін, телевізор, столи зі стільцями), кухня (электрогазовая плита, мікрохвильова піч, холодильник, електрочайник, посуд, мийка), санвузол (душова кабіна, туалет, умивальник, пральна машина).

На другому поверсі — 4 кімнати (двоспальне ліжко, шафа або вішалка для одягу, телевізор), санвузол (душ, туалет, умивальник). У трьох кімнатах є додаткове місце для дітей — розкладний диван.

Ціни на проживання у Вілла МЕДОВА

від 300 грн на добу за номер

Фото Вілла МЕДОВА

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Вілла МЕДОВА:

+ Додати відгук
Ольга 17 Августа 2020

Відпочивали у Віллі Медовій сімейним табором. Все чисто, затишне місце між гір, газони та обладнана тераса навколо, власниця - Ліля дуже гостинно нас прийняла та супруводжувала протягом всього шестиденного відпочинку. Рекомендую.

Юрій 26 Августа 2018

І база і персонал дуже хороші! Чистенько, затишно та ще й смачно готують!

Володимир 28 Июня 2017

Були на "Віллі" 23-25 червня2017 р групою 35 осіб.Відпочили класссс.Всі номери зроблені в карпатському стилі з добротними зручними ліжками,дякуючи Марії іКаті гарно прибрані, персонал відпочивати не заважав.Тихе ,затишне місце серед чудових карпатських гір, любителям окунутись в гірську річку є заглиблення.Особливо сподобалось те ,що є спорт майданчик з класним покриття для гри в волейболі інші ігри, для дітей рай.Ну що сказати ,якщо то нема що говорити.!!!!!!!!

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Вілла МЕДОВА:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Вілла МЕДОВА:
ул. Т. Шевченко, 35, Тухля, Україна.
villa.medova@ukr.net
+380971567395 , +380677788178 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Вілла МЕДОВА на карте Тухля
Коттеджи и виллы в Тухлі

Ще готелі та пансіонати в Тухлі: