На Ваш вибір чудові номери від затишних невеликих стандартів до просторих 3-х кімнатних квартир з усіма зручностями, балконами, обробкою і меблями з натурального дерева, супутникове TV, внутрішні телефони, зона WI - FI, ресторан, бари – річний «Корсар», нічний з дискотекою «У боцмана», альтанки з мангалами, російська і фінська лазні, конференц-зал, автостоянка, трансфер від ж/д станції Славське, аеропорту і ж/д станції р. Львова.

«Admiral», мабуть єдиний у регіоні, пропонує гостям відпочинок з басейнами незалежно від погоди і пори року – закриті плавальний з гідромасажем і дитячий з джакузі.

«Admiral – SPA» пропонує своїм Гостям 29 затишних номерів європейського класу, які представлені 6 категорій: стандарт, напівлюкс, напівлюкс сімейний, 2-х кімнатний люкс, 2-х та 3-х кімнатні апартаменти.

В обробці номерів вдало поєднуються натуральне дерево під старовину з сучасними екологічно чистими матеріалами.

Номери мають балкони і повноцінні ванни, оснащені супутниковим TV з плазмовими екранами, телефонами, фенами, необхідними ванними аксесуарами.

Скрізь полотенцесушки, що працюють цілий рік.

Водопостачання: холодна і гаряча вода з найчистіших гірських джерел цілодобово.

Завдяки індивідуальній системі вентиляції номерів, виконаної за схемою «ноу хау», Ви відчуєте цілюще лісове повітря у себе в номері.

Все це, а також турбота і увага персоналу, зроблять Ваш відпочинок незабутнім.

Часто задаваемые вопросы про Комплекс «Admiral SPA» :

  • Басейн, Вигоди в номері, Баня/Сауна, Телевізор, Інтернет, Дитячий майданчик, Харчування, Паркування, Прокат гірськолижного спорядження, Прокат спорт. спорядження, Екскурсії, дозвілля
  • від 1050 за номер зі сніданком і вечерею)

Ціни на проживання у Комплекс «Admiral SPA»

від 1050 за номер зі сніданком і вечерею)

Фото Комплекс «Admiral SPA»

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Комплекс «Admiral SPA»:

+ Додати відгук
Надія 19 Сентября 2022

Відпочиали в Адміралі.
Згалом фото з інтернету та реальність співпадають, але басейн холодний, та напів наповнений, джакузі не працює, басейн на дворі не функціонує, проживали в люксі, номер чистий та охайний, відсутні тапки, у ванній кімнаті відсутня коксметика та туаетний папір, балкон і вид із вікна просто ШИКАРНИЙ..

Наталья 4 Февраля 2019

Отдыхали в этом отеле с ребёнком. Изначально было всё хорошо. Ну, по крайней мере еда там вкусная. Но розетки в номере люкс не работали, телевизор громко гудел, вай фай только в туалете и коридоре, в бассейне холодно... Мы звонили в течении дня много раз, вызывали мастера, нам отвечали «сейчас». Он пришёл в 9 часов вечера. В бассейн прыгать нельзя, штраф 200 гривен😁. Но это мелочи.
Мы пошли кататься на тюбах (от отеля).
Покатались мы немножко.. и ребёнок врезался в столб!!! Причём очень сильно!!! Звон было слышно и голова назад откинулась!!! Кричал и плакал минут 20!!
Но кому это было важно?? Никому!! Всем насрать!!! 😡
Мужчина который делает эти горки, сказал «надо было пониже его спустить» и ушёл. Это что вообще?! Там катаются дети!!! Много детей!!
Вы просто не видели тот столб!!
Пошли мы на ресепшн. Рассказали. Реакция нулевая, просто подошла посмотрела на голову и ни слова не сказала! Хороший администратор!! Ладно деньги не вернули, могут в жопу себе их засунуть!! Так я говорю «вызовите нам доктора», в ответ «я даже не знаю какого вам доктора вызывать» и всё!
Ничего не изменилось, столб как стоял так и стоит, можно было подушки хотя бы нацепить, дебилы! И никому не важно что там катаются дети!
Я в многих отелях была, но такое отношение нигде ещё не видела и надеюсь больше не увижу!!!🤦🏻♀

Юлия 4 Сентября 2017

Добрый день!Не хочу ни кого обижать или огорчать, но те люди которые пишут отзывы о вкусной еде и прекрасном СПА мягко говоря преувеличивают! Еда на троечку, порции большие, но не вкусно, карпатского колорита в еде не увидели. СПА это вообще отдельная тема. Запах плесени - это жуть и он везде и в СПА и холлах и даже чувствуется в ресторане. Ездили в том году по покупон в Шепильскую за такие же деньги - небо и замля!!! Кухня СПА не сравнимо. Два слова о природе - да Горы завораживают, красиво, но не прекрывают впечатления о "кислых минах официанток". Выбор за Вами!!!

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Комплекс «Admiral SPA»:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Комплекс «Admiral SPA»:
ул. Устияновича, 115 «Д», Славське, Україна.
admiral.hotel@i.ua
Бронирование: +380970257276 , +380958595912 , Рецепшен: +380971873858 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Комплекс «Admiral SPA» на карте Славське
Пансионаты и базы отдыха у Славському

Ще готелі та пансіонати у Славському: