Запрошуємо в КАРПАТИ на відпочинок у кемпінгу, "Над водопадом"! Україна, Івано-Франківська область,Косівський район, селоШЕШОРИ.
Дивовижна краса Карпат, - 500 метрів над рівнем моря, гірська річка, водоспади, риболовля, купання... У другій половині дня температура води, в ясну сонячну погоду, доходить до рекордних - 22-28 градусів тепла. У 100 метрах від кемпінгу кафе, в 200 метрах ресторан, з неймовірно смачним асортиментом страв національної кухні... Найчистіше гірське повітря, ліс, шепіт водоспаду, бездонне зоряне небо над головою, каструк, шашличок, гітара, що співає... У кемпінгу стоять американські та німецькі комфортабельні кемпінгові намети, місткістю від 2-х – до 8-и осіб. Ліжка, матраци, подушки, ковдри, постільна білизна, - все це застелено в кожному наметі, - як вдома, і чекає на Вас ... У кожному наметі є освітлення, передбачена зарядка мобільних телефонів. У кемпінгу є: автостоянка, душ, умивальники, туалет, біля кожного намету стоїть мангал, є холодильники. За бажання можна скористатися літньою кухнею, в якій завжди є газ, газова плита, гаряча і холодна, джерельна вода. Територія кемпінгу висвітлена. Звертаю Вашу увагу на те, що наш кемпінг працює тільки в літній час, -1 травня, по 30 вересня. Якщо у Вас ще залишилися питання, дзвоніть, обговоримо ... З повагою, Юрію Івановичу.

Ціни на проживання у Літній кемпінг "НадВодопадом"

Вартість проживання у кемпінгу, "Над водоспадом," через відомі обставини, у 2022-му році зросла до 300 грив/добу, з особи.
Як і раніше, зберігається система знижок: для дітей віком до 7 років, без претензій персональне місце, тобто. проживання спільно з батьками - безкоштовно. Для пенсіонерів та інвалідів, знижка – 25%, студентам та школярам, знижка –50%

Р.S. Знижки надаються за поданням пенсійного посвідчення, документа, що підтверджує інвалідність, студентського квитка. Школярі можуть проживати у кемпінгу лише з батьками, а також у складі організованих груп у супроводі дорослих.

Фото Літній кемпінг "НадВодопадом&q...

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Літній кемпінг "НадВодопадом":

+ Додати відгук
2 Августа 2023

Приезжаем второй год в этот кемпинг, восторг, хозяева, условия, все прекрасно, обложенное место, водопад в двух шагах, красота природы невероятная! Очень рекомендуем, отдельное спасибо Юрию Ивановичу с женой, за создание чудесной атмосферы отдыха!

Георгий 13 Августа 2022

Отдыхали семьёй в кемпинге Над Водопадом!!! Всё просто СУПЕР !!! Рекомендую, не пожалеете... И цены, не то чтобы сказать-смешные, но вполне реальные на сегодняшний день... А купание в водопаде, просто нет слов как здорово и приятно...

Тамара 14 Января 2019

Отдыхали этим летом в кемпинге "У водопада " всей семьей..Юрий Иванович большое Вам спасибо за столь радушный прием...Нам действительно очень понравилось..за очень небольшую по сегодняшним меркам плату получили хороший отдых и общение..

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Літній кемпінг "НадВодопадом":
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Літній кемпінг "НадВодопадом":
ул. Сковороды, 12, Шешори, Україна.
zabolotnyj.48@mail.ru
+380969549393 , +380953898572 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Літній кемпінг "НадВодопадом" на карте Шешори
Пансионаты и базы отдыха у Шешорах

Ще готелі та пансіонати у Шешорах: