Відпочинок в приватному секторі.

Ми розташовані в Одеській області, в 75 кілометрах від Одеси, в напрямку міста Білгород-Дністровський, розташована унікальна піщана коса (курорт Сергіївка). Ця мальовнича піщана смуга, що простягнулася на два десятка кілометрів між морем, Дністровським лиманом, озерами-лагунами завжди вважалася чудовим і елітним місцем відпочинку.
Тепле чисте море, просторі пляжі, повітря наповнене сонячним ароматом і вітрами далеких мандрівок. Дрібний морський пісок настільки приємний і чистий, що його називають «співаючим» і «золотим». Прекрасні умови для купання завдяки пологому дну моря і природної морської піщаній косі, що простягнулася вздовж узбережжя, які утворюють неглибоку чашу для прийняття морських ванн. Для любителів прісної води і риболовлі - невеликий біля берега Дністровський лиман.
Тут можна милуватися тим, як сонце встає з-за моря, а до кінця дня спускається в лиман.
Так само в курорт Сергіївка багатий і знаменитий великими запасами високоякісної лікувальної грязі мула!

---- Ми пропонуємо проживання в будиночку з затишними, чистими кімнатами, в 20 хвилинах від моря. Окрема кухня альтанка для гостей. Стоянка для машин. Зручне розташування: все поруч-ринок, магазини, аптеки, зупинка.

---- Є Інтернет (WiFi).

---- Подробиці по телефону

Часто задаваемые вопросы про Лазо :

  • Інтернет, Паркування
  • Здам кімнати 2-Х, 3-Х, 4-Х, місцеві, в приватному будинку, кімнати під ключ. До моря ідти 15 хвилин. Кухня: Холодильник, Плита, ЕЛ. ЧАЙНИК, посуд, Х-Г вода. Є туалет, душ з гарячою водою. Шикарний дворик із зеленою галявиною, фруктовими деревами, квітами. ПРИЄМНЕ МІСЦЕ ВІДПОЧИНКУ ДЛЯ ВСІЄЇ РОДИНИ. МІСЦЕ ПІД АВТО. ДО РИНКУ 5 ХВИЛИН. ПРО ЦІНУ домовимося по ТЕЛЕФОНУ! ВСІ ІНШІ ПИТАННЯ ТАКОЖ ПО ТЕЛЕФОНУ 096 342 2565!

Ціни на проживання у Лазо

Здам кімнати 2-Х, 3-Х, 4-Х, місцеві, в приватному будинку, кімнати під ключ. До моря ідти 15 хвилин. Кухня: Холодильник, Плита, ЕЛ. ЧАЙНИК, посуд, Х-Г вода. Є туалет, душ з гарячою водою. Шикарний дворик із зеленою галявиною, фруктовими деревами, квітами. ПРИЄМНЕ МІСЦЕ ВІДПОЧИНКУ ДЛЯ ВСІЄЇ РОДИНИ. МІСЦЕ ПІД АВТО. ДО РИНКУ 5 ХВИЛИН. ПРО ЦІНУ домовимося по ТЕЛЕФОНУ! ВСІ ІНШІ ПИТАННЯ ТАКОЖ ПО ТЕЛЕФОНУ 096 342 2565!

Фото Лазо

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. Подписчиков: 4

Відгуки про Лазо:

+ Додати відгук
Татьяна 4 Июня 2017

добрый вечер! какая цена будет в сутки, я с мужем и ребенок 5 лет? на июль месяц

Тимошенко Юлія 15 Мая 2017

Доброго вечора! Хочу з чоловіком і донькою 2 роки, відпочити 10-12 днів, з 24 липня 2017року, ліжка треба 2, одне двухспальне і олноспальне, яка ціна за сутки
yla123@bigmir.net

Антон 12 Мая 2017

Отдыхал у Вероники летом 2016 г. Условия супер,все что нужно есть! Обязательно поеду еще раз (если приймут в гости). Спасибо большое за прекрасный отдых!

Наталья Ельчанинова 16 Сентября 2016

Отдыхала у Вероники с 4 по 16 августа 2016 года. Очень понравились все условия ( наличие горячей и холодной воды, уютная кухня, чистые комнаты, бесплатный вайфай) Огромная благодарность Веронике и ее мужу за внимание и созданные условия для жизни и отдыха.

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Лазо:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Лазо:
Сергіївка, Україна
melnykoleksand550@gmail.com
+380963422565 , +380930914554 Вероника! (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Лазо на карте Сергіївка
Частный сектор и мини-пансионаты в Сергіївці

Ще готелі та пансіонати в Сергіївці: