Еко-Курорт «Хутір Тихий»

Опис:

Тиша – візитна картка курорту!

Вдалині від шумного міського життя, на безкраїх просторах Буковинських Карпат, серед ялинових лісів та стрімких вершин розташувався еко-курорт "Хутір Тихий". Це справжній острів дикої природи, що не торкнувся стрімкого прогресу цивілізації.

"Хутір Тихий" знаходиться неподалік селища Путила Чернівецької області. Це найбільш екологічно чисте місце в Україні – у радіусі 100 км немає жодного діючого промислового підприємства.

Еко-курорт "Хутір Тихий" сьогодні - це комплекс із 12 сучасних затишних котеджів для відпочинку та оздоровлення, кожен з яких має свою особливість. Завдяки великій території, котеджі значно віддалені один від одного, що є ідеальним для любителів усамітнення.

Ми намагаємося, щоб кожен гість "Хутір Тихого" зміг наблизитися до природи та отримати насолоду від перебування в ній. Тому на нашому еко-курорті обладнані: контактний зоопарк та стайня. Ви знайдете багато обладнаних місць для відпочинку, панорамні альтанки. А ранок зможете зустріти у тренажерному залі на галявині в оточенні ялинок.

Багато активних розваг (влітку - басейн, взимку - лижі та сноутюби, лазня, фіто-бочка) нададуть особливу яскравість Вашій подорожі.

Страница в каталоге гостиниц: Эко-курорт ”Хутор Тихий”

Мапа:

Дивиться також:
Готелі та квартири у Путилі

Відео про це місце:

Інші пам'ятки поруч: