Відпочинок в Пріморське! Заїзди цілий рік!

Чекаємо Вас у готелі «Relax», де Вас зустрінуть комфорт і умиротворення.

Номера люкс-класу, європейського рівня, 1, 2х кімнатні. В номері: телевізор з супутником, холодильник-бар, шафа-купе, комод, стільці, двоспальне ліжко, м'які меблі, журнальний столик, вентилятор.

Ванна кімната: душова кабіна, унітаз, біде, умивальник, бойлер, фен, дзеркало; Набір ванних, засобів гігієни: шампунь, гель для душу в саше або разових флакончиках, мило, мило рідке, разова душова шапочка, тапочки, туалетний папір, освіжувач повітря, вологі гігієнічні серветки.
  
Зміна постільної білизни і рушників проводиться кожні 3 дні. Всі номери добре освітлені світильниками зі зміною режиму освітлення, управління пультом. На вікнах сонцезахисні легкі ролети.

Харчування на вибір і смак кожного гостя, замовлене, різноманітне. Продукти натуральні, екологічно чисті. Виконуються будь-які побажання відпочиваючих.
  
На території готелю є альтанка для сніданку, обіду, вечері і будь-яких інших застіль. Є стаціонарна шашличниця, електроплита, електрочайник, посуд.
      
Берег моря знаходиться в 7-ми хвилинах їзди.

Для людей, які прибувають у відрядження і представників різних місій, в тому числі і іноземних, ми можемо надати номери в довгострокове користування.
Для відпочинку співробітників колективів все або частину номерів виділимо в розпорядження по їх самостійно регульованим графіку заїздів.
особливості:
⦁ безкоштовна стоянка;
⦁ діти до 6 років безкоштовно, без надання окремого місця;
⦁ Wi-fi зона;
⦁ За окрему плату Вам проведуть курс масажу або фітотерапії з відварів і настоїв трав, ягід і корисних напоїв, в тому числі з нагайськую Приморської степу.
Одним з факторів популярності Приморської курортної зони є термальне водо- і грязелікування, так як в цих краях знаходяться поклади цілющої блакитної глини. У ній міститься весь склад цілющих мікроелементів і мінеральних солей, який так необхідний людині.

Часто задаваемые вопросы про "Релакс" :

  • Телевізор, Інтернет, Харчування, Паркування, Екскурсії, дозвілля, Знижки для дітей
  • Вартість: - однокімнатний, двомісний номер – 500 грн. - двокімнатний номер – 700 грн.

Ціни на проживання у "Релакс"

Вартість:
- однокімнатний, двомісний номер – 500 грн.
- двокімнатний номер – 700 грн.

Фото "Релакс"

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про "Релакс":

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка "Релакс":
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон "Релакс":
Приморськ, Україна
vip_relax@bk.ru
+380504216769 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
"Релакс" на карте Приморськ
Гостиницы и отели у Приморську

Ще готелі та пансіонати у Приморську: