Відпочинок біля гірськолижного комплексу з штучним осніженням і тюбинговым парком

Мальовниче місце для сімейного відпочинку в горах, будинок з чотирма спальними кімнатами, двома ванними кімнатами і просторою кухнею на 8-10 , з каміном . сам будинок розташований на земельній ділянці яка однією стороною межує з річкою інший з лісом у дворі є місце для паркування трьох авто, до будинку примикає літня тераса замість мангала тандир на дровах в якому за 5 хвилин можна приготувати соковитий шашлик і картоплю будинок знаходиться в мальовничому куточку Закарпаття поруч тицяє гірська річка ділянка межує з молодим буковим лісом, з вікон відкривається вид на гори і річку,в пішохідній доступності на відстані до 500 метрів розташований гірськолижний підйомник "Ведмежа", санаторій " Поляна, ресторан Уклин, 2 - кілометри до санаторію Сонячне Закапрття. Подобова оренда будинку в Поляні з просторою кухнею-їдальні з каміном, чотирма спальнями, двома ванними кімнатами, дві кімнати з виходом на балкон і видом на гори та річку. Затишна спокійна атмосфера для відпочинку та релаксу під шум річки і вітру в Карпатах.

Будиночок для чудового активного, лікувального і релакс відпочинку в пішохідній доступності до гірсько-лижного курорту "Ведмежа" на території села Поляна відомого на всю Україну бальнеологічного курорту.

Без домашніх улюбленців!

Часто задаваемые вопросы про Котедж "Біля лісу" :

  • Паркування
  • вартість проживання 1800 грн/доба 4 людини вартість проживання 2300 грн/добу 6 осіб Вартість проживання 2800 грн/доба 8 чол вартість оренди будинку з 25.12.2019 за 10.01.2020 8 тис. грн. добу - 8 осіб

Ціни на проживання у Котедж "Біля лісу"

вартість проживання 1800 грн/доба 4 людини
вартість проживання 2300 грн/добу 6 осіб
Вартість проживання 2800 грн/доба 8 чол

вартість оренди будинку з 25.12.2019 за 10.01.2020 8 тис. грн. добу - 8 осіб

Фото Котедж "Біля лісу"

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Котедж "Біля лісу":

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Котедж "Біля лісу":
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Котедж "Біля лісу":
ул. Духновича, 156б, Поляна, Україна.
+380997731234 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Котедж "Біля лісу" на карте Поляна
Коттеджи и виллы в Поляні

Ще готелі та пансіонати в Поляні: