Умови проживання
Підїзд – асфальтована дорога, висвітлюється. Обладнаний спуск у вигляді сходинок до річки. Для проживання і відпочинку приватна садиба «У друзів» надає номери класу напівлюкс (4номери) і класу дуплекс (1 номер). Номери класу напівлюкс знаходяться на 2-поверсі садиби, вхід в кожен номер із загального коридору. Для всіх номерів загальна кухня з усім необхідним.
Номери напівлюкс.
Всі номери просторі, в кожному є санвузол (туалет, умивальник, душ, фен, мило), вихід на балкон. У кожному номері-1 двоспальне ліжко, додатковий дитячий мякий диван (в 3-х номерах), 2 тумби, 2 настільні лампи, дзеркало, шафа, комод, стіл і два стільці, LED-TV 32. Опалення твердопаливним котлом, вода цілодобово холодна і гаряча (бойлер).
Номер дуплекс.
Це двоповерховий номер, що складається з санвузла та кімнати-вбиральні на першому поверсі і спальної кімнати на другому поверсі. У номері двоспальне ліжко, 2 тумби, дзеркало, шафа, LED-TV 32. Меблі з масиву в ретро-стилі. Опалення – автономне газове.
Послуги, які входять в вартість проживання
Стоянка для автомобіля, користування праскою та прасувальною дошкою, сушкою для одягу (на прохання). По всій території швидкісний WI-FI. У дворі велика альтанка і мангал з дровами на прохання. Прибирання кімнат, зміна постелі та рушників (1 на особу) - 1 раз на 5 днів.
Платні послуги
Прання, екскурсія на мікроавтобусі Мерседес-Віта в Ужгород, Мукачево, до термальних басейнів в Берегово, а. Синевір та водоспад Шипіт. Трансфер з вокзалу до лазні (замовлення лазні) або ресторану.
Локація: 1 км. від гірськолижного підйомника. 700-метровий бугель чеського виробництва у відмінному стані. На трасі є освітлення, засніження виконують снігові гармати і батрак, поруч є дитячий навчальна траса. 800 м. від санаторію «Поляна», 3 км. від санаторію «Сонячне Закарпаття». 10 км - м. Свалява, 30 км. - м. Мукачево, 70 км - м Ужгород, 200 км - м Львів, 670 км - м Київ.

Часто задаваемые вопросы про Приватна садиба "У друзів" :

  • Вигоди в номері, Телевізор, Інтернет, Паркування, Екскурсії, дозвілля, Трансфер
  • Вартість проживання Номер напівлюкс –500грн на двох Номер дуплекс – 750грн на двох Додаткове спальне місце-50 гривень

Ціни на проживання у Приватна садиба "У друзів"

Вартість проживання
Номер напівлюкс –500грн на двох
Номер дуплекс – 750грн на двох
Додаткове спальне місце-50 гривень

Фото Приватна садиба "У друзів"

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. Подписчиков: 2

Відгуки про Приватна садиба "У друзів":

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Приватна садиба "У друзів":
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Приватна садиба "У друзів":
ул Духновича152, Поляна, Україна.
os73@meta.ua
+380985969163 , +380507664780 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Приватна садиба "У друзів" на карте Поляна
Частный сектор и мини-пансионаты в Поляні

Ще готелі та пансіонати в Поляні: