Гостьовий будинок «Артур» - 3 хвилини ходьби до моря, безкоштовний Wi-Fi, більярд, настільний теніс, бадмінтон, альтанка з мангалом, кімната для відпочинку, стоянка для авто.
В готелі працює кафе, де завжди можна замовити гарячу, по-домашньому смачну їжу!
Будинок оточений віковими соснами! Морське повітря змішаний з соснової хвоєю!
Поруч з будинком набережна, магазини, ринок (5 хв. На автобусі), кафе, зупинка транспорту - розвинена інфраструктура.
Дістатися від аеропорту можна скориставшись нашим трансфером.

Шановні гості ! В оголошенні вказана середня вартість за номер на добу (однокімнатний номер на 3 людини "Стандарт").
В готелі різні номери, тому остаточні ціни ласка уточнюйте.
Відповімо на всі ваші запитання за телефонами, які вказані в цьому оголошенні.
На номерах підключений Ватсап і Вайбер.
Адміністрація.

Гостьовий будинок «Артур» знаходиться в селі «Піщане», яке розташоване на крайньому південному заході Кримського півострова, приблизно в одному кілометрі від берега Каламітської затоки Чорного моря, недалеко від гирла річки Альма. Лівий берег річки в цьому місці високий, що виходить до моря мисом Керменчик з 30-метровими обривами. Відстань до Бахчисарая близько 32 кілометрів, там же знаходиться і найближча залізнична станція.

Гостьовий будинок «Артур» знаходиться в 3 хвилинах ходьби від морського узбережжя на території, що охороняється пансіонату «Чайка». Парковка машин - на стоянці при в'їзді в пансіонат.

Територія має окремий вхід і стоянку для автомобілів. У нашому готелі 12 номерів. Однокімнатні стандартні тримісні номери. У них: два ліжка, або одне двоспальне, розкладний диван на одну людину, шафа для одягу, душова, поєднана з туалетом, фен, холодильник, столик, електричний чайник, чайний посуд, телевізор, сейф, кондиціонер, невеликий балкон, безкоштовний Wi- Fi.

Однокімнатні тримісні номери з великими балконами - напів-люкс. У кожній з цих кімнат стоїть двоспальне ліжко, розкладний диван на одну людину, шафа для одягу, холодильник, столик, електричний чайник, чайний посуд, телевізор, сейф, кондиціонер, душова, поєднана з туалетом, фен, безкоштовний Wi-Fi.

Люкси є двокімнатні номери зі спальнею і вітальнею. Ці номери розраховані на проживання гостей в кількості чотирьох осіб.

На першому поверсі готелю є більярдна, кімната для відпочинку. В готелі працює кафе, де завжди можна замовити гарячу, по-домашньому смачну їжу .Під дворі, в тіні під соснами розташована альтанка з мангалом.

Постільна білизна та рушники входять у вартість оплати за номер. Заміна постільної білизни проводиться 1 раз в 5 днів, заміна рушників-1 раз в 3 дня. Послуги з прання білизни в пральній машині здійснюються за окрему плату. Поруч з територією готелю можна придбати різні кримські сувеніри, картини місцевих художників, вироби з перлів, а також необхідні продукти, фрукти і овочі, солодощі, морозиво.

Місцевий ринок знаходиться в 30 хвилинах ходьби від готелю, або в 5 хвилинах їзди на автобусі.

Просторі піщано-галькові пляжі з довгою береговою лінією, соснові ліси, незвичайний оздоровче повітря, велика кількість фруктів і невисокі ціни приваблюють туристів різного віку на відпочинок в цьому районі півострова, де кожен з них знайде собі розвагу до душі. На пляжі пропонують покататися на катерах, бананах, водних лижах і багато іншого. На прогулянкової набережної розташовані магазини, кафе, ресторани, дитячі майданчики, батути, атракціони.

Чекаємо вас на відпочинок в п.Песчаное в Крим !!!

Часто задаваемые вопросы про Гостьовий будинок «Артур» :

  • Вигоди в номері, Телевізор, Інтернет, Кондиціонер, Паркування

Фото Гостьовий будинок «Артур»

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Гостьовий будинок «Артур»:

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Гостьовий будинок «Артур»:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Гостьовий будинок «Артур»:
улица Набережная 7,дом 24, Пісочне, Україна.
+79168559654 , +79881350782 , +79013808575 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Гостьовий будинок «Артур» на карте Пісочне
Частный сектор и мини-пансионаты в Пісочному

Ще готелі та пансіонати в Пісочному: