Селена - гостьовий будинок в Оленівці, Криму біля мису Тарханкут !
Недалеко від моря, безкоштовний Wi-Fi, загальна обладнана кухня, мангал, альтанка, дитячий майданчик, автопарковка
Трансфер

Ціни на конкретний період відпочинку уточнюйте, будь ласка, за телефонами, господиня дому. На номерах підключений Вайбер і Ватсап, щоб безкоштовно дзвонити в Крим в Оленівку.

Гостьовий будинок "Селена" знаходиться в екологічно чистому районі Західного Криму в селищі Оленівка. Родзинкою курорту Оленівка є найчистіші піщані пляжі з пологим піщаним дном, що створює комфортні умови для відпочинку з дітками.

Також вам будуть доступні різні види активного відпочинку в Оленівці - віндсерфінг, дайвінг, занурюючись у синь моря можна побачити красивий підводний світ півострова Тарханкут !

Географічні особливості смт. Оленівка зробили це село раєм для любителів морського відпочинку та екстриму, а ще Оленівку називають Кримські Мальдіви !

Гостьовий будинок "Селена" являє собою 2-х поверховий сучасний будинок, який стоїть в оточенні зеленого саду.
Для розміщення гостей пропонуються 2-3-4-місні номери різної комфортності.
В залежності від класу, номери обладнані холодильником, ТВ, кондиціонером, посудом, душем, верандою.

Відпочиваючі, за власним бажанням, можуть використовувати загальну обладнану кухню, щоб самостійно готувати собі сніданки, обіди та вечері, або ж смачно і ситно поїсти замовивши їжу у власній їдальні гостьового будинку.

Також на території приватного сектору "Селена" є камера схову, пральня, прокат велосипедів, дитячий майданчик для малечі, мангал для смаження мяса.

Проведіть свій незабутній літній відпустку купаючись в найчистішому морі Оленівки та орендуючи комфортабельні номери в міні-готелі "Селена" !

Часто задаваемые вопросы про Гостьовий будинок Селену :

  • Вигоди в номері, Телевізор, Інтернет, Кондиціонер, Дитячий майданчик, Харчування, Паркування, Прокат спорт. спорядження, Трансфер

Фото Гостьовий будинок Селену

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Гостьовий будинок Селену:

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Гостьовий будинок Селену:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Гостьовий будинок Селену:
ул. Таврическая, 6, Оленівка, Україна.
+7(978)1025241 Людмила Прокофьевна (Viber, WhatsApp), +380681597706 Инна (Viber, WhatsApp) (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Гостьовий будинок Селену на карте Оленівка
Частный сектор и мини-пансионаты в Оленівці

Ще готелі та пансіонати в Оленівці: