Ми знаходимося на першій вулиці від моря.
тобто на найближчому відстані.
Наш ділянка має два виходи: один на центральну вулицю, а інший прямо на воду, на лиман. Тільки десять кроків, і ви вже на воді. Дуже зручно для серферів і кайтеров. Взагалі цей лиман просто рай для серферів і кайтеров, особливо для новачків. Максимальна глибина 1.7 метра.Повністю безпечно.Але при бажанні, можна звичайно і на морі. Всього лише один галс через лиман, потім приблизно 50 метрів пішого ходу через піщану косу і ви у відкритому морі.У нас також є відмінне парусохранилище (70 кв. метрів) ,де ви можете зберігати(безкоштовно) ваші вітрила ,кайти і дошки.
Зрозуміло, ми приймаємо не тільки серферів і кайтеров . Наш гостьовий будинок також ідеально підходить і для сімейного відпочинку.Для цього у нас є всі умови, а саме : кімнати великі (30 і 38 кв. метрів),стіни товсті (40 см),накриті бетонними плитами, висота стелі 2.7 метра. Повна звуко та теплоізоляція. В кожній кімнаті є велика ізольована ванна кімната з туалетом, душем і раковиною для вмивання. Гаряча і холодна вода у нас є завжди і без будь-яких обмежень. В кожній кімнаті є телевізор і ресивер для прийому супутникових телеканалів .Кондиціонери та холодильники в кожній кімнаті.У нас також є літня кухня повністю обладнана(20кв.м)з газовою плитою і просторою верандою(50 кв. м), де ви можете готувати собі самі, або ви можете скористатися послугами 2 приватних кафе, які знаходяться на відстані 20 метрів від нас. Так що проблем з харчуванням у вас не буде. На ділянці ростуть десятки фруктових дерев : вишні, сливи , абрикоси , мигдаль,шовковиця. Справжній фруктовий сад. І у цей сад дивляться вікна виходять двері кожен кімнати. І найголовніше ,так як у нас дуже велика ділянка (66 соток) а ми здаємо дуже мало номерів(не більше 5) у нас завжди тихо і спокійно. Ви будете відчувати себе у нас як на власній дачі в саду.
Машини ви можете ставити прямо навпроти своєї кімнати(безкоштовно).
Інтернет(Wi-Fi ) безкоштовно!

Часто задаваемые вопросы про Гостьовий будинок "Аквілон"-рай для серферів. :

  • Інтернет, Кондиціонер, Паркування, Прокат спорт. спорядження, Екскурсії, дозвілля

Ціни на проживання у Гостьовий будинок "Аквілон"-рай для серферів.

Номер на одного (32кв.метра) -1000 руб.
(в липні і серпні -1500 руб.)
Номер на двох (32 кв. метра) -1500 руб.
(в липні і серпні -2000 руб.)
Номер на трьох (38 кв. метра) -2000 руб.
(в липні і серпні -2500 руб. )
Номер люкс (100 кв. метрів ) - 4000 руб.


Увага акція !
Для всіх тих, хто хоче відпочити на березі Чорного Моря у нашому готелі і провести весело час, хто не любить смажитися під сонцем з ранку до вечора, хто любить спорт і хотів би спробувати щось нове, ми пропонуємо нашу акцію з навчання кайт,яка почнеться з червня і триватиме до серпня 2016 року.
Вартість курсу навчання - 25000 руб.
У вартість входить : навчання, вся необхідна екіпіровка обладнання .Для заняття кайтом вам знадобиться тільки : сонцезахисні окуляри на резинці, плавальні шорти , сонцезахисний крем.

Фото Гостьовий будинок "Аквілон"-рай для...

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Гостьовий будинок "Аквілон"-рай для серферів.:

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Гостьовий будинок "Аквілон"-рай для серферів.:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Гостьовий будинок "Аквілон"-рай для серферів.:
Оленівка, Україна
klark52@mail.ru
+7978-035-80-15 , +7-978-0357895 Валерий (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Гостьовий будинок "Аквілон"-рай для серферів. на карте Оленівка
Частный сектор и мини-пансионаты в Оленівці

Ще готелі та пансіонати в Оленівці: