Відстань: від міжнародного аеропорту до готелю – 8км.
від залізничного вокзалу до готелю – 5 км.

Ark Palace Hotel цей сучасний готель в туристичному центрі Одеси. Він знаходиться в Аркадії, на вулиці Генуезькій, яка веде прямо до моря і закінчується Аркадийской алеєю – центральним проходом до пляжів і нічним клубам, найбільш престижного району Чорноморського узбережжя. Арк Палас Готель також розташований недалеко від ж/д вокзалу, аеропорту, морського порту та міського центру.
Ark Palace – boutique готель, який пропонує гостям європейські стандарти сервісу, вишукану кухню, привітність і щире одеська гостинність. Наші комфортабельні номери з дизайнерським інтерєром виконані в європейському стилі.
Вдале розташування готельного комплексу обумовлено сусідством з центром здоровя та краси Ark Spa Palace, концертно-торговим центром рівня de luxe "Сади Перемоги", "Le Silpo" і бізнес-центром.
Доброзичливий та уважний персонал готелю залюбки допоможе проживають комфортно влаштуватися і насолодитися відпочинком. Обслуговування та прийом гостей виконується цілодобово. Так само можливо замовити доставку в номер сніданку або кореспонденції. На території готелю є цілодобова парковка. При необхідності ми організуємо для Вас трансфер, прокат автомобіля або екскурсію по перлину Чорноморського узбережжя — городуОдесса.
Насолодитися сніданком або приємно провести час за вечерею, в романтичній або діловій обстановці Ви зможете в нашому ресторані Savory. Витончене меню європейської та східної кухні не залишить байдужими навіть найбільш вимогливих гурманів.
А для тих, кого цікавить не тільки відпочинок, але і робота, готель біля моря любязно надає послуги бізнес-центру, включаючи конференц-сервіс. Крім того, тут можна скористатися послугами хімчистки, пральні та камерою зберігання.

Номера :
Стандарт
ОПИС
Затишний однокімнатний номер площею 25 кв. м. Номер складається із спальні і ванної кімнати. У спальні – двоспальне ліжко або два односпальні. Номер мебльований вишуканої авторської меблями і оснащений телевізором з плоским екраном, телефоном, сейфом, міні-баром і письмовим столом. У ванній кімнаті – фен, косметичне дзеркало, набір міні-парфумерії, тапочки та халати. У деяких номерах є балкон.
В кожному номері:
Бездротової Wi-Fi доступ до мережі Інтернет
Кабельне телебачення
Високоякісна постільна білизна, ковдри та подушки з гіпоалергенних матеріалів
Штори з світлонепроникним ефектом

Покращений
ОПИС
Просторий однокімнатний номер площею 30 кв. м. У кожному номері даної категорії є спальня і ванна кімната. У спальні – двоспальне ліжко або два односпальні. У ванній кімнаті – фен, косметичне дзеркало, набір міні-парфумерії, тапочки та халати.В оформленні переважають стримані тони, які бездоганно гармонують з класичним інтерєром і елегантними меблями з натурального дерева. Номер оснащений телевізором з плоским екраном, телефоном, сейфом і міні-баром. З номера відкривається вид на місто. У деяких номерах є балкон.
Такий номер підійде для осіб з тривалим перебуванням, які приїхали в Одесу по справах і люблять комфорт.
В кожному номері:
Бездротової Wi-Fi доступ до мережі Інтернет
Кабельне телебачення
Високоякісна постільна білизна, ковдри та подушки з гіпоалергенних матеріалів
Штори з світлонепроникним ефектом

Напівлюкс
ОПИС
Номери даної категорії відрізняються збільшеною площею (36 кв. м). Номер складається із спальні і ванної кімнати, і оснащений телевізором з плоским екраном, телефоном, сейфом, міні-баром і письмовим столом. У спальні – двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом і диван. У ванній кімнаті – фен, косметичне дзеркало, набір міні-парфумерії, тапочки та халати. У всіх номерах є балкон.
Номери категорії Напівлюкс ідеально підійдуть не тільки поціновувачам справжнього комфорту, але і сімям з дітьми, а також гостям, які подорожують з друзями.
В кожному номері:
Бездротової Wi-Fi доступ до мережі Інтернет
Кабельне телебачення
Високоякісна постільна білизна, ковдри та подушки з гіпоалергенних матеріалів
Штори з світлонепроникним ефектом
Чайник

Люкс
ОПИС
Чудовий двокімнатний номер площею 42 кв. м. являє собою зразок розкоші і ексклюзивного дизайну, здатний задовольнити смак найвпливовіших гостей. У кожному номері даної категорії є спальня, вітальня і ванна кімната. У спальні – двоспальне ліжко, у вітальні — диван. Номер оснащений телевізором з плоским екраном, телефоном, сейфом, міні-баром і письмовим столом. У ванній кімнаті – фен, косметичне дзеркало, набір міні-парфумерії, тапочки та халати. У всіх номерах є балкон.
Номери категорії Люкс ідеально підійдуть не тільки поціновувачам справжнього комфорту, але і сімям з дітьми, а також гостям, які подорожують з друзями.
В кожному номері:
Бездротової Wi-Fi доступ до мережі Інтернет
Кабельне телебачення
Високоякісна постільна білизна, ковдри та подушки з гіпоалергенних матеріалів
Штори з світлонепроникним ефектом
Чайник

Апартаменти
Представляємо Вашій увазі прекрасні апартаменти, Одеса — це ідеальне місце для проведення особистого часу в комфортній і розкішною середовищі.
Наші апартаменти подарують вам теплі спогади і проведеному відпустці, відрядженні, на відпочинку і т. д..
Апартаменти вміщують 75 кв. м. просторій площі.
Опис апартаментів:
простора кухня студія;
широка і зручна спальне ліжко;
лазневі приналежності;
включена у вартість послуга «сніданок»

Часто задаваемые вопросы про Ark Palace Hotel :

  • Вигоди в номері, Телевізор, Інтернет, Кондиціонер

Ціни на проживання у Ark Palace Hotel

Тариф на проживання в період з 01.06.2018 за 31.08.2018
Категорія номера Кількість номерів Одномісне розміщення
(вартість номера, грн. у добу)
Двомісне розміщення
(вартість номера, грн. в сутки)
Стандарт 12 2600 2800
Улучшенный 12 2900 3100
Полулюкс 5 3200 3400
Люкс 4 3500 3700
Апартаменты 2 5000 6000

Фото Ark Palace Hotel

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Ark Palace Hotel:

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Ark Palace Hotel:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Ark Palace Hotel:
ул.Генуэзская 1Б, Одеса, Україна.
info@arkpalacehotel.com
+38 (048) 77370 70, +380502288880 , +380503288885 viber (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Ark Palace Hotel на карте Одеса
Гостиницы и отели в Одесі

Ще готелі та пансіонати в Одесі: