Пансіонат Cовіньйон розташований на узбережжі Чорного моря в 15 км від Одеси і пропонує гостям весь комплекс послуг для повноцінного відпочинку, ділових зустрічей та розваг. ставок з живими рибами створять вам сприятливу атмосферу для відпочинку.
Конференц-зали
з сучасним обладнанням допоможуть вам організувати ділові зустрічі та заходи на найвищому рівні. Гостиний персонал ресторану запропонує різноманітні страви та напої на ваш смак. в боулінгу або грати в настільний теніс. А для найменших гостей є ігровий майданчик у парковій зоні. Комплекс послуг пансіонату орієнтований на будь-яку вікову категорію з гнучкою та доступною ціновою політикою. Вибираючи наш пансіонат, ви поринете у світ комфорту та гостинності.

Часто задаваемые вопросы про Пансіонат Совіньйон :

  • Басейн, Вигоди в номері, Баня/Сауна, Телевізор, Інтернет, Кондиціонер, Дитячий майданчик, Харчування, Приватний пляж, Екскурсії, дозвілля, Знижки для дітей, Конференц зал

Фото Пансіонат Совіньйон

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Пансіонат Совіньйон:

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Пансіонат Совіньйон:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Пансіонат Совіньйон:
Овидиопольский р-н, ж.м. Совиньон, пер. Южносанаторный, 2, Черноморка, Одеса, Україна.
reception@sovinyon-resort.com.ua , info@sovinyon-resort.com.ua
+380932333331 (Viber), +38 (048)719091 3, +38 (048)719091 4 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Пансіонат Совіньйон на карте Одеса
Пансионаты и базы отдыха в Одесі

Ще готелі та пансіонати в Одесі: