Гостиничний комплекс "Самара" розташований недалеко від Дніпропетровська на березі річки Самара в мальовничому лісі під містом Новомосковському, в 30 км від Дніпропетровська. Повністю реконструйований в 2003 р. На території комплексу знаходяться основний 3-х поверховий корпус, 7 котеджів класу "люкс", ресторан з банкетним залом, 3 літніх кафе, 1 конференц-зал, сауна, волейбольний спортмайданчик, автостоянка.

Розміщення в готелі (110 місць): двох-, трьох - і чотиримісні номери категорії "стандарт", номери "напівлюкс" та котеджі класу "люкс". Номери зі всіма зручностями: телевизо, холодильник, балкон, гаряча і холодна вода цілодобово. Є номери з басейнами і парними. Біля кожного котеджу спеціально обладнаний майданчик для смаження шашликів і приготування барбекю.

На території комплексу мешканці Дніпропетровська та області можуть зняти номер з усіма зручностями або котедж для тривалого або короткострокового проживання; активно відпочити; провести конференцію, відзначити знаменну подію, весілля.

Ресторан "Самарочка" на 100 місць - домашня українська кухня; літні кафе "Фортеця" на 70 - 80 місць, кафе "Берізка" на 60 місць, кафе "Водограй" на 10 - 15 місць.

Готельний комплекс «Самара» надає повний комплект послуг конференц-сервісу, організації та проведення свят, кейтерінгу.

Часто задаваемые вопросы про Готельний комплекс "Самара" :

  • Басейн, Вигоди в номері, Баня/Сауна, Телевізор, Харчування, Паркування, Екскурсії, дозвілля

Фото Готельний комплекс "Самара"

+ Добавить фото
Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Готельний комплекс "Самара":

+ Додати відгук
2 Июля 2020

дно!

Виталий 24 Октября 2018

Всё ужасно. Персонал отвратительный по общению. Грубят и нецензурно разговаривают. Администратор постоянно выпивший. Номера не убирают, постельное не меняют. Вся территория в листьях, даже дорожки к дому не убирают. Просто отвратительно.

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Готельний комплекс "Самара":
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Готельний комплекс "Самара":
Орловщина, Новомосковськ, Україна.
gk_s@ukr.net
+380672394141 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Готельний комплекс "Самара" на карте Новомосковськ
Гостиницы и отели у Новомосковську

Ще готелі та пансіонати у Новомосковську: