Санаторій "Верховина" знаходиться в гірському районі Міжгір'я на висоті 600 м над рівнем моря у вузькій долині річки Ріка, поблизу озера Синевир. Розташований в зоні бальнеологічного курорту Сойми, відомого з XVII століття. Природним лікувальним фактором є великі масиви хвойних лісів і мінеральна вода "Сойми". Мальовничі панорами Карпат, оздоровлення, широкий вибір бальнеологічних процедур і неймовірно корисна вода, цікаві екскурсійні програми, в зимовий період гірськолижний спорт - санаторій Верховина пропонує Вам неймовірно приємним цінами. До Ваших послуг номери як Економ, так і Комфорт, Люкс з усіма зручностями, двоспальними та окремими ліжками, необхідними меблями, ТВ, кабельним телебаченням, Wi-Fi, ванною кімнатою.



Послуги, сервіс, інфраструктура
дитячі ігрові майданчики
бальнеолікарня
пункт зв'язку
більярд
бібліотека
кімната відпочинку
спортивні майданчики
спортивно-розважальні програми
тренажерний зал
дискотека
кафебар
магазин
парковка
настільний теніс
культурно масові заходи
екскурсії по культурноисторическим місцях Закарпаття
турпоїздки за кордон (Угорщина, Словакія при наявності закордонного паспорту).

В 30 км від санаторію знаходиться «морське око» Карпат – Синевирське озеро, а в 27 км – знаменитий водоспад Шепіт. Поблизу санаторію розташовані гірськолижні траси: 2 бугельних підйомника (700м) в 25 км від санаторію в с. Пилипець, 1400м - 16 км с. Подобовець, 1000 м - в 11 км від санаторію, на р. Гемба.
Лікування


Кліматотерапія: прогулянки по території санаторію, аеротерапія. Лікувальна фізкультура (кінезотерапія): ранкова гігієнічна гімнастика, місце проведення – парк, спортзал, теренкур, лікувальна гімнастика, ближній туризм.
Бальнеотерапія: загальні вуглекислі ванни. Внутрішнє застосування лікувальних мінеральних вод: привізна мінеральна вода: Келечин, власна мінеральна вода, питний бювет. Гідротерапія (гідропатія): підводний душ-масаж, мікроклізми з лікувальними засобами, гідроколонотерапія, гідролазерний душ. Пелоидо - і теплотерапия: парафінові аплікації. Загальна кількість ванн: 9, кількість грязьових кушеток: 8.
Лікувальний масаж: ручний масаж (загальний та окремих ділянок тіла): класичний.
Інші види терапії: Електро-світлотерапія і інші види апаратної (штучної) фізіотерапії: гальванізація та електрофорез, ультразвукова терапія та ультрафонофорез, низькочастотна магнітотерапія, високочастотна магнітотерапія (Індуктотермія), дециметрововолновая терапія, крайневысокочастотная терапія (КВЧ), короткохвильове ультрафіолетове опромінення, лазеротерапія, дарсонвалізація, ультрависокочастотна терапія (УВЧ), діадинамотерапія, ампліпульстерапія, електроміостімуляция, вологі інгаляції, аероіонотерапія. Фітотерапія, медикаментозна терапія, ароматерапія.

Як дістатися:
Машиною - трасою Київ-Львів-Чоп, за селом Нижні Ворота повернути на Воловець, в селищі Воловець на кільці поверніть ліворуч у напрямку на Міжгір'я, далі їхати в с. Сойми. Санаторій "Верховина" буде розташовано праворуч від дороги.
Поїздом - до ст. Воловець, а далі рейсовими автобусами, що слідують в Межигір'ї або через Міжгір'я. Кожен гість може замовити трансфер з Міжгір'я до готелю у відділі бронювання.

Правила бронювання
Бронювання проводиться за передоплатою, вартістю 30% від суми за проживання. Оплата можлива на картку «Приватбанку». Безкоштовна ануляція бронювання за 2 тижні до заїзду, за 3 тижні в святкові дні. При своєчасної скасування бронювання або не заїзді передоплата не повертається.
Правила роживания:
Час заселення з 14:00.
Розрахунковий час 12:00.
Додаткове спальне місце не надається.
Розміщення з домашніми тваринами не допускається.

Часто задаваемые вопросы про Санаторій Верховина :

  • Вигоди в номері, Баня/Сауна, Телевізор, Інтернет, Дитячий майданчик, Харчування, Паркування, Прокат гірськолижного спорядження, Екскурсії, дозвілля

Ціни на проживання у Санаторій Верховина

Номери і ціни

Двомісний номер Економ
Комфортний бюджетний номер розрахований на 2 гостей. Номер обладнаний двома односпальними ліжками, тумбочками, ТЕЛЕВІЗОРОМ з підключенням до супутниковому телебаченню (не у всіх номерах), ванною кімнатою з душовою кабіною і банними приладдям. Вартість номера 300 грн (дворазове харчування – сніданок, вечеря входить у вартість номера)

Двомісний номер Стандарт
Комфортний номер розрахований на 2 гостей. Номер обладнаний двоспальним або 2-ма односпальними ліжками, тумбочками, ТЕЛЕВІЗОРОМ з підключенням до супутникового телебачення, ванною кімнатою з душовою кабіною і банними приладдям. Вартість номера 320 грн (дворазове харчування – сніданок, вечеря входить у вартість номера)

Покращений двомісний номер Стандарт
Покращений двомісний номер обладнаний двоспальним ліжком, необхідними меблями, килимовим покриттям, ТБ, санвузлом і ванною кімнатою. На ваш вибір є в наявності номери з роздільними ліжками. Вартість номера 380 грн (дворазове харчування – сніданок, вечеря входить у вартість номера).

Тримісний номер Стандарт
Комфортний номер розрахований на 3 гостей. Номер оснащений трьома односпальними або двоспальним односпальним ліжком, тумбочками, ТЕЛЕВІЗОРОМ з підключенням до супутникового телебачення, ванною кімнатою з душовою кабіною і банними приладдям. Вартість номера 500 грн (дворазове харчування – сніданок, вечеря входить у вартість номера).

Двокімнатний номер Люкс з вітальні Комфортний і просторий номер складається із спальні з двоспальним ліжком та вітальні з розкладним диваном. У номері передбачено м'які меблі, ТВ, кабельне телебачення, wi-fi, ванна кімната та санвузол. Вартість номера 500 грн (дворазове харчування – сніданок, вечеря входить у вартість номера).

Фото Санаторій Верховина

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. Подписчиков: 1

Відгуки про Санаторій Верховина:

+ Додати відгук
Алла 28 Февраля 2018

Отдыхали осенью 2016 года. Это ужас! Такое впечатление, что с времен "совка" ни ремонта, обновления оборудования в лечебнице не было! Персонал очень доброжелателен, но директор просто жлоб и хам! покупали путевки через Купонатор, так он всех как минимум на один день "кинул".
Питание конечно диетическое, но продукты не качественные, вместо мяса куриные крылышки!

Валентина (Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.)Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.11 Января 2016

Проживание на уровне относительно других баз в Соймах неплохое. Природа очень красивая и приятно то, что есть минеральные источники.

Виктория (Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.)Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.8 Января 2016

Природа очень красивая, воздух кристально чистый.Персонал приветливый.
Отдыхали и лечились .Очень довольны

Настасья (Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.)Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.7 Января 2016

Приезжали семьей осенью, оздоровились, получили море удовольствия. Спасибо за то,что есть такие места по приемлемой цене. Приедем обязательно еще.

Генадий (Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.)Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.5 Ноября 2015

Отправлял своих родителей, остались очень довольны. Приехали счастливые, оздоровленные. Санаторий не самый новый, но по этой цене ничего лучше мы не нашли

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Санаторій Верховина:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Санаторій Верховина:
Межгорский район, Соймы 1, Міжгір'я, Україна.
info@allhotels.in.ua
+38 067 114 44 14 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Санаторій Верховина на карте Міжгір'я
Гостиницы и отели у Міжгір'ї , Санатории у Міжгір'ї

Ще готелі та пансіонати у Міжгір'ї: