Готельний комплекс Підкова знаходиться недалеко від центру старовинного Львова, на перехресті автодоріг, що ведуть від пунктів перетину кордону Шегині та Краковець. Готель поруч з розвязкою: окружна дорога Львів - Краковець, зручний для ночівлі при перетині кордону в Краковці.

Готель включає в себе: готель, ресторан, кафе-бар, літній майданчик, альтанки, російську лазню. На території комплексу працює невеликий продуктовий магазин.

Готель поєднує в собі всі складові для якісного відпочинку після напруженого дня: комфортні номери та чудовий сервіс.
Невідємною частиною сервісу є паркінг під цілодобовим наглядом.
Тут ви відчуєте гостинність та теплоту власного будинку, а рівень обслуговування та зручності готелю зроблять ваш відпочинок приємним та незабутнім.

Готель розташований в сучасному триповерховій будівлі. Другий і третій поверх готелю відведено під зручні комфортабельні номери, в кожному туалет, душова кабінка, телевізор з системою супутникового телебачення, доступ до мережі Інтернет (Wi-Fi) і чудовий вид з вікна. На даний момент номерний фонд складається з 28 номерів і здатний одночасно прийняти понад 50 гостей.

На території готельно-розважального комплексу для Вас і Ваших друзів обладнані альтанки для комфортного пікніка. Тут є все необхідне для барбекю. Ви можете приготувати страви за допомогою вбудованого мангалу самостійно, можете доручити цей важливий процес професіоналам, або замовити страви з ресторану і трапезувати на свіжому повітрі.

В залежності від кількості людей у вашій компанії, ви можете вибрати альтанку , розміри та місткість якої дозволять вільно себе відчувати і насолоджуватися відпочинком.
Відстань між альтанками достатня, щоб не заважати відпочинку іншої компанії. Ви можете замовити альтанку для відпочинку на будь-який час.

Часто задаваемые вопросы про Готельний комплекс Підкова :

  • Вигоди в номері, Баня/Сауна, Телевізор, Інтернет, Харчування, Паркування
  • від 500 грн. за номер

Ціни на проживання у Готельний комплекс Підкова

від 500 грн. за номер

Фото Готельний комплекс Підкова

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Готельний комплекс Підкова:

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Готельний комплекс Підкова:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Готельний комплекс Підкова:
Рясное-Русское площадь Торговая, 1, Львів, Україна.
+38 (0322)47451 9, +380975550005 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Готельний комплекс Підкова на карте Львів
Гостиницы и отели у Львові

Ще готелі та пансіонати у Львові: