Бутік готель " Сент Федер знаходиться в самому історичному центрі, відкриває своїм гостям прекрасний вид на серці міста, а зокрема і на унікальний костел XIII століття Марії Сніжної, тепер церква Матері Божої неустанної допомоги. Будівля, в якій розташований готель, побудована в XIX столітті. Надзвичайно зручне розташування, поруч із самими відомими історичними та культурними памятками Львова, а саме у 400 метрах від мерії Львова та елегантною Ринкової площі, в 150 метрах від Оперного театру.

Пропонується безкоштовний Wi-Fi на всій території готелю. До Ваших послуг туристичне бюро, в якому Вам розкажуть і покажуть все, що варто відвідати у Львові.
Співробітники цілодобової системи реєстрації гостей можуть організувати трансфер, прокат автомобілів та екскурсії, замовити квитки в оперу і т. д. Якщо Ви подорожуєте автомобілем - можете безкоштовно скористатися паркінгом готелю.

Номери готелю Сент Федер оформлені в класичному стилі та обладнані деревяними антикварними меблями. Кожен індивідуальний номер, інтерєр виконаний в червоному, золотому і ніжно бірюзовому і оливковій тонах. У кожній ванній кімнаті є туалетні приналежності, банний халат і тапочки. Майже усі номери мають балкончики.Функціонує централізована система кондиціонування та опалення. Будь-який з 12 готельних номерів має оснащені сантехнічним обладнанням відмінної якості, а також сучасною побутовою технікою. Є міні-бар і система клімат контролю.

Ресторан середземноморської та української кухні Террасса (на 7-му поверсі готелю, з вікон якого відкривається панорамний вид на історичний центр Львова - ідеально підходить для романтичної вечері. Багатий континентальний сніданок "шведський стіл" подається в ресторані. За бажанням на літньому майданчику.

І готель, і ресторантакже займається обслуговування конференцій, зїздів і семінарів, організацією святкових заходів та урочистостей або інших банкетів.

Безкоштовні послуги:
паркінг
сніданок з 8:00 до 10:00 годин щодня в ресторані
користування Wi-Fi Інтернетом
довідки про місто Львів та його памятки
складання програми розважальних заходів
надання окропу, одного комплекту посуду і столових приладів, праски, прасувальної дошки
доставка в номер кореспонденції
користування медичною аптечкою
ранковий дзвінок
виклик швидкої допомоги


Додаткові послуги:
room-service
міні-бар з прохолодними напоями, соками, холодним пивом, продуктами харчування (щоденне оновлення)
Трансфер з/в аеропорт, зал/вокзалу та на замовлення
послуги пральні (прання, прасування, хімчистка)
замовлення ж/д та авіаквитків, екскурсійні послуги
бронювання послуг розважальних заходів
оренда обладнання, оргтехніки
відправка факсів, ксерокопіювання документів, набір тексту



Є також можливість зняти апартаменти.
Затишні одно - і двокімнатні апартаменти знаходяться в самому центрі міста Львів. У спальні пропонується ліжко розміру " king size з ортопедичним матрацом і додаткове диван-ліжко. Нова велика кухня обладнана плитою, мікрохвильова піч, електро чайником і всім необхідним посудом, щоб Ви змогли приготувати для себе як напої так і страва. Надається протягом і губка для посуду. Санвузол з ванною і туалетом, в якому знаходяться всі необхідні туалетні приналежності (шампунь, гель для душу, мило, набір рушників), у тому числі фен і пральна машина. Також безкоштовно надається праска і прасувальна дошка.

В офісі видачі ключів (цілодобово бутік-готелю Сент Федер), який знаходиться поруч, Ви зможете отримати будь-яку інформацію про розваг у місті, замовити екскурсії. Також Вам допоможуть забронювати столик в будь-якому ресторані або придбати квиток в театр або на літак. При необхідності Ви можете залишити особистий автомобіль на приватній парковці готелю і при бажанні замовити сніданок за додаткову плату, який буде проходити на 7му поверсі готелю, в ресторані Terrazza. Якщо Ви приїхали раніше зазначеного часу поселення або після виселення бажаєте помандрувати по місту, Ви можете безкоштовно залишити в камері зберігання готелю Ваш багаж.

Часто задаваемые вопросы про Бутік готель Saint Feder :

  • Вигоди в номері, Телевізор, Інтернет, Кондиціонер, Харчування, Паркування, Екскурсії, дозвілля, Трансфер, Конференц зал
  • від 2090 грн. за номер. від 1200 грн. за апартаменти

Ціни на проживання у Бутік готель Saint Feder

від 2090 грн. за номер. від 1200 грн. за апартаменти

Фото Бутік готель Saint Feder

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Бутік готель Saint Feder:

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Бутік готель Saint Feder:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Бутік готель Saint Feder:
пл. Звенигородская, 3, Львів, Україна.
reservation.stfeder@gmail.com
+380638797694 , +380980905754 , +38 (0322) 9700 00 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Бутік готель Saint Feder на карте Львів
Гостиницы и отели у Львові , Квартиры у Львові

Ще готелі та пансіонати у Львові: