Cat Cafe

Опис:


Cat Cafe Lviv - незвичайний заклад у центрі Львова, в якому живе 20 справжніх котів різних порід. Це місце створено для спілкування з котами і відпочинку під їхнє муркотіння. Кожен охочий може пройти тут кототерапію і відчути на собі її цілющі властивості.

Тут можна не лише погратись із котиками, а й смачно та ситно поїсти. Меню котячого кафе є досить великим, здатне задовольнити будь-який смак. Гості львівського Cat Cafe можуть поласувати піцою, картоплею фрі чи бургерами, а також галицьким борщем, стейками, млинцями, рибними стравами та різноманітними десертами.

Для дорослих є великий вибір наливок, крафтового пива та барних напоїв, а для дітей різні безалкогольні коктейлі та соки.
Годувати котів тут заборонено, але якщо Ви все ж таки хочете завоювати увагу цих загадкових створінь, є можливість почастувати котиків спеціальними ласощами.

Cat Cafe - це туристична візитка Львова. Оскільки коти є далекими родичами левів, символу нашого міста, кожен, хто відвідав Львів, повинен мати фото з котиками.

Вхід вільний, але замовлення обов'язкове! Також є можливість безкоштовного бронювання столиків
 

Страница в каталоге предприятий: Cat Cafe

Мапа:

Дивиться також:
Готелі та квартири у Львові

Відео про це місце:

Інші пам'ятки поруч: