Садиба «Зелений Клин» знаходиться в районі національного природного парку «Святі Гори», в 15 хвилинах ходьби до безкоштовного міського пляжу «Кокос» і 10 хвилинах (через ліс) до дикого пляжу. Ми не намагаємося створити атмосферу галасливого курорту. Відчуйте себе в лісі і власному заміському будинку. Відпочивайте як хочеться Вам. Дихайте повітрям і Рибачьте, грайте з дітьми на траві і смажте шашлики, засмагати в шезлонгу або насолоджуйтеся інтернетом в тіні дерев.
Розміщення: на закритій території знаходиться 3 будиночка.
Будинок 1:
- перший поверх, двокімнатний (двоспальне ліжко + 2 розкладних дивани), телевізор, кондиціонер, туалет, умивальник, хол-кухня в будинку, поруч з будинком: душова кабіна з гарячою водою, літній душ, туалет, альтанка, чайхана, басейн;
- другий поверх (можлива окрема здача) - мансарда (двоспальне ліжко), телевізор + балкон.
Дім 2:
- двокімнатний (розкладний диван + 2 односпальні), в будинку міні-кухня, умивальник, російська лазня на дровах (тільки в зимовий час), телевізор, біля будинку великий навіс, санвузол (туалет, умивальник, душ з гарячою водою і теплою підлогою) .
Будиночок Економ:
- дві кімнати, в кімнатах розкладні дивани і телевізор, кожна з окремим виходом на вулицю під загальним навісом. Можлива здача як разом, так і окремо.
Харчування: самостійне приготування. Устаткування кухонь: холодильник, електроплита, мікрохвильова піч, електрочайник, посуд.
Безкоштовний сервіс, інфраструктура: на території WiFi, басейн, автостоянка 3 паркувальних місця), дитячий майданчик, альтанка, чайхана, навіс з обробним столом і мангалом (шампура, барбекю-сітка).
За додаткову плату: лазня, дрова.
Додаткові безкоштовні послуги для дітей: басейн, м'ячі, дитяче ліжечко, горщик.

Часто задаваемые вопросы про Садиба "ЗЕЛЕНИЙ КЛИН" :

  • Басейн, Вигоди в номері, Баня/Сауна, Телевізор, Інтернет, Кондиціонер, Дитячий майданчик, Паркування, Прокат спорт. спорядження, Екскурсії, дозвілля

Ціни на проживання у Садиба "ЗЕЛЕНИЙ КЛИН"

Будинок 1: від 1000 грн / сут
Розміщення до 8 чол. - перший поверх, двокімнатний (двоспальне ліжко + 2 розкладних дивани), телевізор, кондиціонер, туалет, умивальник, хол-кухня в будинку, поруч з будинком: душова кабіна з гарячою водою, літній душ, туалет, альтанка, чайхана, басейн; - другий поверх (можлива окрема здача) - мансарда (двоспальне ліжко), телевізор + балкон.
Дом 2: від 800 грн / добу
Розміщення до 4 чол. - двокімнатний (розкладний диван + 2 односпальні), в будинку міні-кухня, умивальник, російська лазня на дровах (тільки в зимовий час), телевізор, біля будинку великий навіс, санвузол (туалет, умивальник, душ з гарячою водою і теплою підлогою) . Будиночок Економ: від 350 грн / добу
Розміщення до 4 чол. - дві кімнати, в кімнатах розкладні дивани і телевізор, кожна з окремим виходом на вулицю під загальним навісом. Можлива здача як разом, так і окремо.

Фото Садиба "ЗЕЛЕНИЙ КЛИН"

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Садиба "ЗЕЛЕНИЙ КЛИН":

+ Додати відгук
Никита 22 Июля 2018

Все великолепно. Цены актуальны. Описание и фото настоящие, без обмана. Очень тихо.Посторонних на территории нет. Класс!!!

Наталия и Алла 3 Августа 2016

Отдых просто сказка!!! Дети и взрослые в восторге!Все соответствует заявленному на сайте.Все в цветах,красота неописуемая.До озера через лес 10 мин.ходу,птички поют,тишина.На территории большой бассейн, купались и дети и взрослые.Мы остались очень довольны.Отдельное спасибо хозяевам усадьбы.Одним словом МОЛОДЦЫ!!!Очень не хотелось узжать.Обязательно еще приедем.

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Садиба "ЗЕЛЕНИЙ КЛИН":
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Садиба "ЗЕЛЕНИЙ КЛИН":
г. Лиман, Красний Лиман, Україна.
zelenuy.klin.go@gmail.com
+380993522503 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Садиба "ЗЕЛЕНИЙ КЛИН" на карте Красний Лиман
Коттеджи и виллы у Красному Лимані

Ще готелі та пансіонати у Красному Лимані: