На старті сезону-2020 на базі відпочинку "Колос" відбулося відкриття нового корпусу з люкс-номерами, басейнами та кафе-баром.
Запрошуємо насолодитися повноцінним відпочинком і незабутньо провести свою відпустку у нас! ]База відпочинку "Колос" розташована в сосновому борі за дві хвилини пішої прогулянки від моря.
Ми чекаємо на Вас з червня по вересень.
Ради надати Вам розміщення в номерах різних категорій - від "Економ" до "Люкс-апартаментів".
1-й корпус
Блочна система.
В наявності 2-, 3-, 4-місні номери категорій "Економ", "Економ з холодильником", "Стандарт", "Комфорт", "Люкс сімейний" (двокімнатний).
На четвертому мансардному поверсі пропонуємо номери категорії "Люкс" з розміщенням від 2 до 4 осіб.
2-й корпус (відкриття у 2020 році) "Апартамети".
Кожен номер обладнаний зручними сучасними меблями, холодильником, кондиціонером, кабельним ТБ, електрочайником та санвузлом. В усіх номерах є балкон. Можливе розміщення від 1 до 4 осіб у номері.
Також на території бази є:
- 2 басейн f
- кафе-бар
- більярд
- можливість організувати морську прогулянку на яхті
- дитячий майданчик
- парковка
- Wi-Fi зона
- зона барбекю
- пандус
Правила:
Заїзд - з 14.00
Виїзд - до 12.00
Передплата у розмірі 10% вартості відпочинку, але не менше 300 грн.

Часто задаваемые вопросы про База відпочинку "Колос" :

  • Басейн, Вигоди в номері, Телевізор, Інтернет, Кондиціонер, Дитячий майданчик, Харчування, Екскурсії, дозвілля, Знижки для дітей

Ціни на проживання у База відпочинку "Колос"

Вартість проживання на базі відпочинку "Колос" у 2021 році 1-й корпус Ціни з особи: Економ - 280 грн Економ з холодильником - 330 грн ]Комфорт - 450 грн Люкс сімейний (за номер) - 1600 грн Люкс мансардний (за номер) 2-місний - 1000 грн Люкс мансардний (за номер) 4-місний - 1600 грн У період з 1-20 червня та з 25 серпня діють знижки до 50% ДІТИ. Діти віком до 6-ти років розміщуються безкоштовно без надання місця. На розміщення дітей до 8-ми років поширюється знижка 50%. Діти від 8 до 10 років - знижка 30% Заїзд - з 14.00 Виїзд - до 12.00

Фото База відпочинку "Колос"

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. Подписчиков: 1

Відгуки про База відпочинку "Колос":

+ Додати відгук
Христина 24 Августа 2021

Чудова база для відпочинку, дуже задоволені сервісом, чистотою, все поряд. Вдячні адміністратору за теплий прийом.

Алла 9 Августа 2021

Нормальная база отдыха

Оксана 13 Июля 2021

Отдыхаем второй год подряд, чисто ,уютно ,по домашнему,локации полезные рядом ,до моря рукой подать, администратор Мария на своем месте,спасибо всему персоналу базы Колос за свою работу, рекомендую к посещению , относительно недорого и для семейного отдыха в самый раз!!

Міша 29 Июня 2021

Відпочивали з 25.06 по 28.06.21 р. Заїхали случайно, просто подивитися і зрівняти з іншими варіантами але після екскурсії по території вже не захотіли далі їхати. Нас було 6 сімей і всім тут сподобалося. Все ЧИСТО і охайно!!!! Є парковка для автомобілів це для нас було важливо, і багато вільного простору для релаксу як дорослим так і дітям. Щиро дякуємо за приємний відпочинок.

Валентина 24 Июня 2021

На Зелені свята, втомившись від дощової погоди, скориставшись першими теплими днями вирушила на відпочинок до моря. За порадою друзів обрала Коблево, а саме базу відпочинку "Колос" і не пошкодувала! Хочу залишити свій відгук та поділитись приємними враженнями та емоціями, бо відпочинок пройшов чудово. Проживала я а чудовому одномісному номері нового корпусу, але й відвідала й інші номери, бо маю намір знову відпочити саме тут з сім'єю. Всі номери чудові, оснащені новими меблями, зручні ліжка, нова постіль, є телевізор,швидкісний інтернет, кондиціонер, електрочайник. В номері наявний санвузол,душова кабінка, все чисте, нове. Душ в номері та й на вулиці можна приймати цілодобова, постійно є холодна та гаряча вода і це важливо.Кожен номер має вихід на балкон, з якого відкривається вид на два басейни, які користуються у відвідувачів, особливо з дітьми, популярністю. З таким захопленням ділюсь враженнями, бо комфортне проживання для мене це дуже важливо. Та й до моря всього 2-3 хвилини ходу.
Власники закладу, адміністратор та персонал гостинні та привітні люди. До послуг відвідувачів бар, більярдний зал та смачна домашня кухня, можна замовити сніданки, обіди, вечері, посмакувати запашною кавою чи розливним пивом.Можна ще багато ділитись враженнями від чудового відпочинку, який пролетів дуже швидко, але краще один раз самому все побачити, відпочивши на цій чудовій базі "Колос". Рекомендую, не пошкодуєте!

Микола 22 Июня 2021

Класна база відпочинку! Заїхали на трійцю відпочили класно! Дуже сучасна зона відпочинку басейни дорога палубна дошка чисто та красиво! Номера нові і удобні все необхідне є. Але ми замовили прогулянку яхтою навколо Одеси це просто супер! Одеса під шашлик зажарений на яхті та музон дуже красива! А потім ще й рибалка!!!

Дима 11 Июня 2021

Заехали в номер на сутки нас без проблем поселили показали номер нам очень понравилось чистенько персонал привет левый до моря близко цена номера радует администратор Мария Встретила с улыбкой очень приятноОбязательно вернусь очень понравилось спасибо

Ірина 26 Августа 2020

Відпочивали в липні 2020 в новому корпусі. Гарні номери, на поверсі і на території прибирання кожного дня. До пляжу 5хв.
Зірочки зняла, тому що вважаю, що ціна завищена.

София 25 Августа 2020

Отдыхали в августе в комплексе"Колос"
Все очень понравилось
Жили во втором комплексе
Менеджер Мария просто умничка, внимательная,
вежливая

Катя 14 Августа 2020

Всё, очень понравилось, удобно что от моря рукой подать, бассейны супер для детей как раз, кухня очень вкусная, и вообщем всё хорошо, советую, приезжайте)

Светлана 14 Августа 2020

Все очень круто, советую! Отдыхали не раз! Всем советую!

Анастасія 19 Июля 2020

Відпочивали на цій базі перший раз. Дуже сподобалось. Номери чисті, комфортні, персонал привітний. Дякуємо адміністрації за хороші умови проживання. Рекомендуємо усім бажаючим!!!

Виола 17 Июля 2020

Всё очень понравилось, басен, корпуса, всем советую, приезжайте отдыхать, цены супер, обслуживание шикарное!)✨

Андрей 17 Июля 2020

Отдыхали на базе Колос, все очень понравилось! Приветливый персонал, уютные номера, особенно понравилась зона бассейна. Всё супер, обязательно приед
ем ещё!!!

Евгения (Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.)Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.17 Июля 2020

Аааааа, я тоже отдыхала и не один раз! Все Супер! Было круто! Номера расщитаны на любую компанию!
Бар и бассейн заменили отдых на пляже!

Александра (Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.)Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.17 Июля 2020

Лучшая база на побережье! До моря рукой подать, а если нет желания идти на пляж можно понежится на солнечных лучах и на территории! Два больших и чистых бассейна! Кухня отменная, кормили на повал! Администратор Маша просто душка! Своим вниманием не обделяла! При первой необходимости оказывала помощь! Номера уютные, и очень чистые! Территория безупречна!!! Везде чисто и красиво! Большая благодарность за приятный отдых всей администрации базы, а также руководству! Вы большие молодцы! Теперь на отдых только к вам!

Марина 17 Июля 2020

Отдыхали в этом году! С детьми! Условия замечательные!!
Вежливый и внимательный персонал! Отзывались на любую просьбу! Администратор Маша великолепный человек! Провела экскурсию по базе, провела в номер, была очень вежливой! Очень приятная и отзывчивая! Дети остались в восторге от бассейна и прилегающей территории! Все очень понравилось! Теперь будем ездить только на эту базу отдыхать! " Колос супер" ! Всем советую ехать только туда!!!!!

Максим 16 Июля 2020

Достатньо комфортна база відпочинку! Харчування супер! Все смачно! Ціни помірні і на проживання і в барі! Класний басейн з нічною підсвіткою. Біля басейна все добре продумано: шикарна палубна дошка, зона барбекю, навіс, ліжаки, сосни, музика, бар, приємна адміністратор Інна. З верхніх етажів чудовий вид на украінське Чорне море! Рекомендую!

Ольга 15 Июля 2020

Все у вас супер!Спасибо за отдых

Kira (Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.)Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.14 Июля 2020

В Базі-відпочінку "Колос" красивий інтер'єр
у 2- корпусі . Дуже смачні страви в кафе .
Два великих басейна у яких тепла і чиста вода.
Мені там сподобалося.
Рекомендую всім!

Irina (Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.)Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.14 Июля 2020

Відпочинок сподобався! База класна, нова, все супер. Басейні, чисті теплі. Смачно готують і ціни помірні. рекомендую!

Ксения (Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.)Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.14 Июля 2020

Отдохнули на славу.
Хороший новый корпус, номер был уютный.
На базе есть бассейны этим все сказано !
Вернёмся ещё не раз.

Ann 14 Июля 2020

Достаточно хорошая база.
5 из 5.
Зона барбекю около бассейнов, далеко идти не надо.
Вкусно готовят в баре (завтрак/ужин/обед).
База новая, ухоженная, до моря 2 минуты.
Персоналу отдельное спасибо.
Рекомендую !))

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка База відпочинку "Колос":
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон База відпочинку "Колос":
пр.Курортный 42А, Коблево, Україна.
+380676380444 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
База відпочинку "Колос" на карте Коблево
Пансионаты и базы отдыха у Коблево

Ще готелі та пансіонати у Коблево: